Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Εσύ ψωνίζεις ακόμη απο τα ανάλγητα LIDL;

Είσαι συνυπεύθυνος στην ξεφτίλα. Πιο σιχαμερή,και πιο εμετική επιχείρηση δεν υπάρχει. Ενα μάθημα ανθρωπιάς το χρειάζεται. Γίνεται όλο και πιο χυδαίο. Γίνεται όλο και πιο εμετικό. Γίνεται όλο και πιο υποκριτικό. Μια γιαγιά που δεν έχει να φάει και να της φέρονται τόσο σκληρά κάνοντας της μήνυση. Ντράπηκε και η ντροπή σε αυτή τη χώρα πια με την κατάντια μας. H Lidl_Hellas έδειξε το "κοινωνικό" της πρόσωπο. Ανάλγητη, σκληρή κι απάνθρωπη

Ξεχειλίζουν από οργή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την είδηση ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση έκλεψε τρόφιμα όπως τυρί και κρέας από σούπερ μάρκετ των Lidl στο Ίλιον και παρά τις εκκλήσεις των πελατών που βρέθηκαν στο σημείο να πληρώσουν το αντίτιμο των τροφίμων που είχε πάρει, ο υπεύθυνος του καταστήματος την έσυρε στο αστυνομικό τμήμα για να της υποβάλλει μήνυση.

Η ηλικιωμένη σε κατάσταση σοκ εκλιπαρούσε κλαίγοντας να την αφήσουν προκειμένου να μην μάθουν τα παιδιά της την πράξη στην οποία έφτασε απελπισμένη από την οικονομική της δυσχέρεια, ωστόσο η απάντηση της εταιρίας ήταν ότι αυτή είναι η διαδικασία που προβλέπεται. Παρά το γεγονός ότι μέχρι και οι αστυνομικοί «λύγισαν» από τον πόνο και την απελπισία της, ο υπεύθυνος ήταν ανένδοτος. Μάλιστα, γειτόνισσα της δύσμοιρης γυναίκας ανέφερε μιλώντας στο Open, ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Τελικά μετά την τεράστια αντίδραση του κόσμου στα social media που καλούσαν σε μποϊκοτάζ της γνωστής αλυσίδας με το hashtag #cancel_LIDL, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι τελικά δεν θα προχωρήσει σε μήνυση.

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο πρόεδρος της "Lidl Ελλάς" που έκανε τη μήνυση στην ηλικιωμένη...

 

Lidl: Οργή στα social media για τη μήνυση σε 70χρονη, που έκλεψε τρόφιμα γιατί δεν είχε να φάει 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εαν πάθει τίποτα η γιαγιάκα θα πρέπει να τρώει το ξύλο της Αρκούδας όποιος μπαίνει σε lidl.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΠΑΚΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΧΤΕΝ,Ο ΚΟΥΛΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΟΥΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΓΛΙΕΠΩ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...