Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Θα πέσει πολύ «ξύλο».

«Βόμβα»: Η Ουκρανία είναι μέρος της Ρωσίας, που σημαίνει ότι η Ρωσία μπορεί να εισέλθει ανά πάσα στιγμή...

Η Ουκρανία δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορά της από τις 25/12/1991.Ο ΟΗΕ δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορα της Ουκρανίας ως κυρίαρχο κράτος.

Πούτιν: Οι Δημοκρατίες Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ δεν περιορίζονται στα σημερινά τους σύνορα

 

«Τύμπανα» πολέμου: Η Ουκρανία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη Ρωσία και επιστρατεύει εφέδρους

 

ΤΡΟΜΟΣ από τον Μεντβέντεφ: «Ευρωπαίοι θα πληρώνετε 2.000 ευρώ για 1.000 κ.μ. αερίου!»

 

«Ηλεκτροσόκ» στην Αθήνα από τις δηλώσεις Ν.Μεντβέντεφ για 2.000 ευρώ ανά 1.000 κ.μ. φ.α.- «Καταστραφήκαμε!»

 

Ευρώπη... Αναμένεται κύμα "επαναστάσεων της κατσαρόλας"!

 

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η Τουρκία δεν ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της Ρωσίας...

 

ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΕΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΘΗΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΕ FAST TRACK ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ...
Και όλο αυτό το πληρώνεις εσύ κορόιδο Έλληνα !!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πηγε η Παγωνη στους ανεμβολιαστους υγειονομικους και εβγαζε σελφιες με αυτους που τους εχει γαμησει και την ειχαν αγκαλιτσες και φιλακια;
Λοιπον εχω αδικο οταν λεω να πανε στον διαολο ολοι με τα μυαλα που κουβαλαμε; Αν ειχα τραβηξει υποχρεωτικη δυστυχια οπως οι υγειονομικοι θα την παταγα κατω μεχρι να της βγουν τα σκατα απο το στομα με το που την εβλεπα, μονο τη φωτογραφια που ειδα γυρισαν αναποδα τα μυαλα μου οχι να την εβλεπα μπροστα μου.
Να πανε να γαμηθουν οι υγειονομικοι να μην ξανα ασχοληθει κανενας μαζι τους. Να ψωφησουν απο την πεινα και αυτοι και τα παιδια τους καμμια λυπηση!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ!ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΙΣΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ!
Κουράγιο! ΠΙΣΤΗ!ΘΕΛΗΣΗ! ΥΠΟΜΟΝΗ! ΕΠΙΜΟΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας.
Χρόνια τώρα στις ειδήσεις δίνεται συγχωροχάρτι στους πολιτικάντηδες γιά όσα υπογράφουν αποκαλώντας τα "λάθη" και τις ενέργειες ως "ηλιθιότητες" όπως τώρα με την απολιγνητοποίηση τής Ελλάδος. Δεν προκειται περί λαθών ούτε ηλιθίων. Μη τους χαϊδολογάμε διαρκώς. Ειναι εγκληματίες κατά συρροήν και τελούν εγκληματικες πράξεις εν γνώσει τους. Ετσι η δήλωση στο ιστολόγιό σας "ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ" τούς απαλάσσει λόγω βλακείας και τούς αφήνει ατιμώρητους στην συνείδηση τών πολιτών.

Μαρία.

Ανώνυμος είπε...

🆘ΙΧΝΟΣ ΜΠΛΟΚ:Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ(Youtube η μηχανή του χρόνου) ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ!!! ΒΑΝΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ! 5:51 ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΕΕΝ... ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΙΑΣ Ο ΛΑΣΚΟΣ;ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΑΛΑΞΕ ΤΟΝ ΒΛΑΞ.ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ.ΧΑΧΑΧΑΑΑ!ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΒΛΑΞ ΕΣΑΣ ΟΚ?!ΑΦΕΛΉΣ ΟΜΩΩΩΣ...;
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ! ΤΙ ΣΚΤ;ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας ειπε οτι ηταν ανεμβολθαστοι υγειονομικοι;Εμβολιασμενοι υγειονομικοι της Ποεδην φιλοι της κυριας Παγωνη ηταν!!;Μην τα ισοπεδωνουμε ολα !!Ας σεβαστουμε τον υγειονομικο που παλευει με τη ζωη του κανον τας απεργια πεινας κ κανενα βοθροκαναλο δεν το αναφερει!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας ειπε οτι ηταν ανεμβολιαστοι υγειονομικοι;λοιπον ηταν εμβολιασμενοι υγειονομικοι της Ποεδην φιλοι της Παγωνη!!;Ας δειξουμε λιγο σεβασμο στους μονους αγωνιστες εδω και επτα μηνες σε αυτη την δυσμοιρη χωρα και σε αυτον τον Ανθρωπο το Λαμπρο που θυσιαζει την υγεια του κανοντας απεργια πεινας την ωρα που ολοι οι Ελληνες κοιμουνται κ αφηνουν τους εχθρους της πατριδας μας να αλωνιζουν!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...