Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ο Β.Πούτιν έτοιμος να πατήσει το κουμπί;

Ανάρτηση της πρεσβείας της Ουκρανίας στην Άγκυρα!

Μετά την ανακοίνωση του επανεξοπλισμού της Γερμανίας ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή για «άμεση ετοιμότητα προς πυρηνικό πλήγμα» στις στρατηγικές δυνάμεις της Ρωσίας!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την ρωσική "πυρηνική τριάδα" στρατηγικών όπλων να τεθεί σε επίπεδο μέγιστης ετοιμότητας προκειμένου να υποστηρίξουν τις συμβατικές δυνάμεις.

Η εντολή δόθηκε στην διάρκεια της συνομιλιών του Ρώσου προέδρου με ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησης μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν στον τομέα των κυρώσεων αλλά και της ρητορικής της Δύσης έναντι της Ρωσίας ή όπως αναφέρθηκε μετά τα «επιθετικά σχόλια» των χωρών του ΝΑΤΟ

Η εντολή δόθηκε στον Α/ΓΕΕΘΑ των ρωσικών δυνάμεων Γ.Γερασίμοφ ο οποίος διατάχθηκε να θέσει τα πυρηνικά όπλα σε «καθεστώς πολεμικής ετοιμότητας».

«Ανώτεροι αξιωματούχοι των κορυφαίων χωρών του ΝΑΤΟ επιτρέπουν επίσης επιθετικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας, επομένως διατάσσω τον Υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου [των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων] να μεταφέρουν τις δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού σε ειδική κατάσταση μαχητικού καθήκοντος», είπε ο Πούτιν στη δήλωση, την οποία μεταδίδει το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Πλέον η Ρωσία είναι έτοιμη να εξαπολύσει 6.500 πυρηνικά όπλα στους εχθρούς της και έχουν κλειδώσει 300 στόχοι σε ΗΠΑ και Ευρώπη (Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο, Μαϊάμι, Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Μιλάνο, Αλεξανδρούπολη, Σούδα κλπ.).

 

Ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή για «άμεση ετοιμότητα προς πυρηνικό πλήγμα» στις στρατηγικές δυνάμεις της Ρωσίας!


Η απάντηση του Λευκού Οίκου στην πυρηνική απειλή του Πούτιν

 

Μάντης κακών εξελίξεων η Βρετανία: Το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιεί για σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ.Ο Πούτιν έχει βάλει στόχο να αποκαταστήσει την ΕΣΣΔ, η οποία χωρίστηκε σε 15 δημοκρατίες όταν κατέρρευσε το 1991. Η υπουργός Εξωτερικών λέει ότι η Δύση θα πρέπει να είναι «προετοιμασμένη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» στην Ουκρανία και για μια πιθανή σύγκρουση μεταξύ της Μόσχας και του στρατιωτικού μπλοκ.

 

Μπαράζ δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων: Η Τουρκία θα κλείσει τα Στενά στον ρωσικό Στόλο!

 «Θα εφαρμόσουμε τις προβλέψεις της Συνθήκης του Μοντρέ, με διαφάνεια»

 

 

Αδιανόητο: Έστειλαν στον Ζελένσκι τις ρουκέτες των RM-70 του ΕΣ και αφοπλίζουν de facto τα νησιά!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό που ανακοίνωσε η Γερμανία (εξοπλισμούς 100 δις) έχει συμφωνηθεί από το τέλος του ΒΠΠ ότι δε μπορεί να το πράξει.. για αυτόν τον αναθεωρητισμό λέτε να ακούσουμε τίποτα από τα ΜΜΕ & κάποιους προοδευτικούς εδώ

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=jWNb8_WqYPY

Ανώνυμος είπε...

Πατα το κουμπι να καουν οι ποντικοι που μας τρωνε τις σαρκες.

Ανώνυμος είπε...

Παρόλον ότι ο ακριβής αριθμός των όπλων με πυρηνική γόμωση αποτελεί κρατικό απόρρητο, εκτιμάται ότι στη Ρωσία βρίσκονται περισσότερα από τα μισά πυρηνικά στον κόσμο. Αυτά είναι συνολικά 14.000 και ο Πούτιν έχει συνδεδεμένα στο περιβόητο «κόκκινο κουμπί» άνω των 7.000 εξ αυτών.
Ίσως όμως να είναι ακόμη πιο τρομακτικό το είδος αυτών των όπλων, πέρα από το αριθμητικό πλήθος τους. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι Ρώσοι είχαν κατασκευάσει την πιο ισχυρή πυρηνική βόμβα στον κόσμο, τη διαβόητη «Tsar Bomba». Εμφανίστηκε στην αρχή της δεκαετίας του 1960 και η ισχύς της υπερβαίνει τους 50 μεγατόνους. Ωστόσο, το 2015 κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Ρωσία ετοίμαζε μια αναβαθμισμένη εκδοχή της Tsar Bomba, με δύο φορές μεγαλύτερη καταστροφική δύναμη από την αρχική.
Εκτός όμως από την Tsar Bomba και κάποιες πυρηνικές τορπίλες τελευταίου τύπου, οι Ρώσοι διαθέτουν το σύστημα Status-6, το οποίο μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι ύψους έως και 500 μέτρων. Και, καθώς το κολοσσιαίο αυτό κύμα θα είναι ραδιενεργό, θα μολύνει την ακτογραμμή του εχθρού, μετατρέποντάς την σε νεκρή ζώνη. Επίσης, το Status-6 δεν μπορεί να αναχαιτιστεί από αντίπαλα αντι-πυραυλικά αμυντικά συστήματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...