Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Tελικά την έπεσε στην Ουκρανία ο Πούτιν

 

Live Ενημέρωση: Επίθεση στην Ουκρανία από τη Ρωσία -

Σε διάγγελμα που μεταδόθηκε από τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα περί τις 05:00 ώρα Ελλάδος την 24η Φεβρουαρίου 2022, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε την έναρξη «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» για την «αποστρατιωτικοποίηση και απο-ναζικοποίηση» της Ουκρανίας, καλώντας τους Ουκρανούς στρατιώτες στη γραμμή επαφής στο Ντονμπάς να καταθέσουν τα όπλα. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι κηρύσσει ολόκληρη την επικράτεια σε κατάσταση πολέμου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι διέταξε στρατιωτική επιχείρηση κατά της χώρας του.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία καθώς μετά την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων από τη Ρωσία, έχουν αρχίσει να ηχούν σειρήνες τα τελευταία λεπτά στο Κίεβο.Χιλιάδες πολίτες εγκαταλείπουν την πόλη ενώ καλούν τον κόσμο να πάει στα καταφύγια.

 

Ουκρανία: Σε εξέλιξη η ρωσική εισβολή – «Ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις» ανακοίνωσε ο Πούτιν- Εκρήξεις σε όλη την Ουκρανία- Ήχησαν οι σειρήνες στο Κίεβο


 

BLIETZKRIEG ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!! ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ – ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΙΕΒΟ – Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΤΑΝΕΙ… ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

 

Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας:Καταστρέψαμε την αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας


 

ΠΥΡΗΝΙΚΟ μήνυμα Πούτιν: «Όποιος ξένος παρέμβει στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες συνέπειες στην ιστορία»


Υπό τον έλεγχο των Ρώσων όλο το Ντονμπάς: «Αποφεύχθηκε η γενοκτονία των ρωσόφωνων - Σύντομα τελειώνει η επιχείρηση»

 

Χάος στους δρόμους της Ουκρανίας! Ηχούν οι σειρήνες στο Κίεβο- Χιλιάδες πολίτες εγκαταλείπουν την πόλη (Βίντεο)

Ουρές χιλιομέτρων σε κεντρικούς δρόμους του Κιέβου

 

Έγινε η νύχτα μέρα από τα πυρά-Συγκλονιστικά βίντεο -Χάρτης των χτυπημάτων

Η γεωγραφία των συγκρούσεων

 

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!!! ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ BAYRAKTAR, ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΡΩΣΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ – ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Σαρωτική μαζική επίθεση της Ρωσίας κατά δυτικοναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ρωσικός στρατός μπήκε στην Ουκρανία. Πούτιν: στόχος είναι η αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας. Ρώσικος στρατός: προορισμός Κίεβο.Παραδόθηκε το Χάρκοβο. Πέφτει και το Κίεβο. ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟ ΚΙΕΒΟ.. Η ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ….. ΓΥΡΙΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

Τελεσίγραφο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ σε ουκρανικό στρατό: παραδώστε όλο το Ντονμπάς (και Μαριούπολη)! Αναφορές ότι ο ρώσικος στρατός θ΄απλωθεί σε όλη την Ουκρανία, αρχής γενομένης από Χάρκοβο!

 

Προς γενίκευση του πολέμου; Καταδρομικά του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού αναπτύσσονται για να αντιμετωπίσουν νηοπομπές αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ, Γαλλίας, Ιταλίας στη Μεσόγειο!

 


 

LIVE - Εφιάλτης στην Ουκρανία:Νεκροί και τραυματίες από βομβαρδισμούς . Χτυπούν από παντού οι Ρώσοι .


Ο ρωσικός στρατός διαβεβαίωσε ότι πλήττει ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις με «όπλα υψηλής ακρίβειας», κάτι που φάνηκε να αναγνωρίζει ο Ουκρανός πρόεδρος, δηλώνοντας πως η Ρωσία εξαπέλυσε πλήγματα εναντίον στρατιωτικών υποδομών και της ουκρανικής συνοριοφυλακής. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν ότι κατέστρεψαν βάσεις της αεροπορίας και συστοιχίες αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας.

Μόσχα: «Χτυπάμε μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις»


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις θέσεις τους, αφήνοντας τα όπλα τους, χωρίς να δεχθούν επίθεση, εγκαταλείπουν μαζικά μονάδες και στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Όπως ξεκαθάρισε επίσης, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν χτυπούν τις πόλεις της Ουκρανίας και τίποτα δεν απειλεί τον άμαχο πληθυσμό.
«Στόχος των όπλων υψηλής ακρίβειας είναι μόνο στρατιωτικές υποδομές, εγκαταστάσεις αεράμυνας, στρατιωτικά αεροδρόμια και η αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», κατέστησε σαφές.
Τέλος, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, χαρακτήρισε ψευδείς τις δηλώσεις του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για τις υποτιθέμενες απώλειες ρωσικών αεροσκαφών και τεθωρακισμένων.

Ανώνυμος είπε...

Ουκρανοί ανοίξτε τις ομπρέλες.Βρέχει βόμβες και πυραύλους..

Ανώνυμος είπε...

παιδια μου καυλωνω ασυστολα τους ειχε προειδοποιησει δυο χρονια ολακερα ο κοντος αλλα ειχαν τα αυτια τους στις κωλοτρυπιδες τους, τωρα τροχαδην στα σουπερ μαρκετ να αγορασουν σερβιετες κωλοχαρτα και καποτες

Ανώνυμος είπε...

3:13 ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ! ΘΕ ΑΛΑΞΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΟΝ,ΓΙΑΤΙ; ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ!ΠΟΛΕΜΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΛΙΔΑ ΓΚΕΣΑΡΑ! ΦΦΦΦΙΟΥ! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΒΕΡΤΑ ΧΡΗΜΑ,ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΧΡΗΜΑ ΘΑΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΜΠΟΣΟ!ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟ) ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟ! ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑΜΑΙ! ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΠΟΛΥ,ΜΕ ΠΙΣΤΗ! ΘΕΟΥ!
ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ ΣΑΣ💝

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...