Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Eπιασαν δουλειά οι βαριοπούλες στο Ιλιον.

Επίθεση με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ της Lidl Ελλάς στο Ίλιον, όπου το περασμένο Σάββατο συνελήφθη ηλικιωμένη γυναίκα που έκλεψε, λόγω ανέχειας, κρέας και τυρί, έκανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18.02.2022) ο Ρουβίκωνας.

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτογραφία και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ των Lidl στο Ίλιον.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, έκλεψε το περασμένο Σάββατο (12.02.2022) κρέας και τυρί και έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του καταστήματος....

Παρά τις παροτρύνσεις άλλων καταναλωτών, που ήθελαν να πληρώσουν το ποσό των σχεδόν 30 ευρώ που κόστιζαν αυτά που έβαλε η γυναίκα στην τσάντα της, αλλά και την πρόταση των αστυνομικών, αρνήθηκαν να αποσύρουν τη μήνυση.

 

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στα Lidl στο Ίλιον...

Δείτε το βίντεο εδώ 

 

Η 70χρονη από το Ίλιον εξομολογείται: «Ήταν ανάξιο αυτό που έκανα - Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου»


«Ασπίδα» Α.Γεωργιάδη στα γερμανικά Lidl: «Νόμιμες οι ενέργειες της εταιρείας - Δεν γλυτώνει τα δικαστήρια η 70χρονη»

 

ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ LIDL – ΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ -

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΟΥΧΤΕΝ...;ΜΩΡΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟΚΤΙΡΙΟ... ?! ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΉ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.(Ε ΚΑΛΑ ΤΖΑΜΠΑ...ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ)

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει ν' αρχίσει να βάζει μυαλό ο Έλληνας εάν δεν θέλει να εξαφανισθεί.
Αν ήταν Γερμανικά τα LDL δεν θα έκανε την ασπίδα ο Αδωνάϊ,αλλά για τη φάρα του δεν υπολο9γίζει ούτε την ηλικιωμένη γυναικούλα.

Ανώνυμος είπε...

Η αυτοδικια της χρυσης αυγης ηταν παρανομη, του ρουβικωνα ειναι θεμιτη....

Ανώνυμος είπε...

1:25 ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ,ΔΥΟ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ.3ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΕΙΡΕ ΟΤΙ ΠΕΙΡΕ ΣΕ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΝΑΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΥ;Η ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΤΙ ΣΟΥΝΑΙ Ο Α!ΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΥΗ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...