Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Μια φορά Βιβλιοπώλης, για πάντα Βιβλιοπώλης.


Κάποιος να μας πει και για τα "μπικικίνια"! Η "Ελληνική αγωγή" του Γεωργιάδη πήρε 14 προγράμματα από το Υπουργείο Παιδείας για τα δημόσια σχολεία. Νίκη κερνάει Άδωνις πίνει! (Έγγραφα)

 

Νέο σκάνδαλο διαφθοράς με την Ελληνική Αγωγή: Μπίζνες ιδιωτικής εταιρείας εν ενεργεία Υπουργού με το Υπουργείο Παιδείας!

 

Άκουσα καλά;  Επτά εκατομμύρια τζίρο το πλυντήριο-εκδοτικός οίκος του Αδωνι; Τέτοιους τζίρους δεν είχε ο Πατάκης και τα Ελληνικά γράμματα τις εποχές της δόξας του βιβλίου και του βοηθήματος. Δουλευόμαστε νομίζω.

Μιλάμε για μπανανία. Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, φαίνεται ότι είναι ηθικό εκπαιδευτικά προγράμματα που ανήκουν σε εταιρία υπουργού να εγκρίνονται από άλλο Υπουργείο και να “παραδίδονται” στα σχολεία για, έστω, προαιρετική χρήση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ🤔
🗡️⚖️👼🇬🇷🧠🛸

Ανώνυμος είπε...

Νεες γυναικες και αντι να εχουν αγκαλια τα δικα τους μωρακια καθονται και κανουν τις μπειμπυ σιττερ στα σκυλακια και στα γατακια.

Ανώνυμος είπε...


Το φοντο, πισω στο βαθος με κοκκινα συμβολα, του εδωσε κανενας προσοχη να το προσεξει απο κοντα τι περιεχει;;;

Μηπως, λεω ΜΗΠΩΣ εχει το γνωστο συμβολα των ροταριανων, rotary club ;;;

Οσο για το δενδρο, συνηθιζεται να παρουσιαζεται απο καμπαλιστες κι ιουδαιους, βαση της καμπαλικης σημασιας που εχει το λεγομενο δενδρο της ζωης, ομως η ευκρινεια της εικονας/φωτογραφιας ΔΕΝ ειανι καλη ετσι ωστε με βεβαιοτητα.

eksothen

Ανώνυμος είπε...

2:48 eksothen ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ...🤣 ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...