Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Σουρωτήρι το Αιγαίο με τα Rafale να έχουν πάει για...σουβλάκια.

Αφού «στέρεψε» λοιπόν από μαχητικά και πιλότους, η Τουρκία στέλνει πλέον στο Αιγαίο μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να παραβιάσουν τον ελληνικό εναέριο χώρο.
Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι Τούρκοι έστελναν στο Αρχιπέλαγος UAV’s για να παραβιάσουν το FIR Αθηνών, ενώ σήμερα, Κυριακή 06/02 έστειλαν τα μη επανδρωμένα να πραγματοποιήσουν και υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα σήμερα, Κυριακή, ένα τουρκικό UAV έφτασε μέχρι την Αστρακίδα ενώ στη συνέχεια όχι μόνο πέταξε πάνω και από την Κανδελιούσσα αλλά δεν έχει σταματήσει τις υπερπτήσεις! Πρόκειται για ένα όνειδος καθώς πλέον δεν υπάρχει και η δικαιολογία που είχαν στις υπερπτήσεις μαχητικών, ότι δεν τα προλαβαίνουν, καθώς εδώ με καθαρά προκλητική διάθεση οι Τούρκοι έχουν σε διαρκή πτήση τα χαμηλών ταχυτήτων drones.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ, ένα μη επανδρωμένο τουρκικό αεροσκάφος πέταξε πάνω από τη νησίδα Αστακίδα.

Η πτήση καταγράφηκε στις 9:17 και έγινε στα 19.000 πόδια πάνω από την Αστακίδα.

Επιπρόσθετα στις 15:18 το ίδιο μη επανδρωμένο Α/Φ UAV πραγματοποίησε υπερπτήση άνωθεν Ν.Κανδελιούσσας στα 19.000 πόδια κάτι που επανέλαβε τόσο στις 15:44 αλλά και στις 18:27.

Αποτροπή δια των... ανακοινώσεων από το ΓΕΕΘΑ και στο τέλος απλά θα περιμένουν να τελειώσουν τα καύσιμα του τουρκικού μη-επανδρωμένου ώστε να αποχωρήσει! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι,Αλλά αν δείτε τις στολές των αρχηγών στρατού είναι φουλ παράσημα...

Ανώνυμος είπε...

🤣ΠΑΡΑΣΗΜΑ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΡΔΙΠΟΥΡΓΟΥΣ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΟΟΛΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ? (ΑΣΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ! ΤΟΥ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ!!!)ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙ ""ΠΑΡΑ...ΣΗΜΑ""ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗ...ΑΑΑΛΟΣ..ΣΩΤΗΡΑΣ(ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΗ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΣΤΟΥΣ ΑΘΟΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΦΕΛΉΣ...)🤔🧠🗡️⚖️ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...