Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

«Ετσι γυρίσαμε το παιχνίδι»

 

Οι δηλώσεις Δούκα ενώπιον του Λιβανού.

Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας αποκαλύπτει στον υπουργό Λιβανό πως ο Καραμανλής κέρδισε τις εκλογές του 2007 και τον καλεί να κάνει ο Κουλης το ίδιο. «Κατέβηκα με τσάντες χρήμα στην καμένη Ηλεία και γύρισα τις εκλογές το 2007.Δίναμε λεφτά σε όποιον μας έλεγε καλημέρα».

 

Στο παραπάνω βίντεο ακούγεται ο νέος υπουργός  κ. Γεωργαντάς να λέει: «Ο ρόλος των τοπικών συμβουλίων, των δημοτικών συμβούλων των αντιδημάρχων σε πόλεις και χωριά είναι καθοριστικός. Επίσης καθοριστικός θα είναι και ο ρόλος της τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε ανθρώπους που δούλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις επί ΝΔ  (συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι μπήκαν στα Stage), σε αυτούς να θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία! Πρέπει να γίνουν εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει... Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί! Αυτοί που επί κυβέρνησης ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ. Σε αυτούς μπορούμε να το υπενθυμίσουμε λίγο πιο... απτά! Οτι έχουν υποχρέωση να παν να ψηφίζουν!»

Έτσι βγαίνουν κυβερνήσεις! Τα είπε ξεκάθαρα και ο κ. Λιβανός και ο νέος υπουργός κ. Γεωργαντάς... Τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης; Να τον «παραιτήσει» πριν αναλάβει καλά καλά; Αφού τις ίδιες αλήθειες είπε με τον κ. Λιβανό...

Πέτρος Δούκας: Διεγράφη από την ΝΔ ο δήμαρχος Σπάρτης...

 

Καρατόμηση Λιβανού...


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Ο Κούλης , αντικατέστησε έναν υπουργό που χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα εξαγόραζε ψηφοφόρους με ένα άλλο πρόσωπο που η δική του "εποποιία" εστιάζετε στο να συνιστά στους δεξιούς κομματάρχες να πιέζουν ψυχολογικά τους πολίτες που «πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ ή μπήκαν σε προγράμματα Stage από τη ΝΔ» και να τους «υπενθυμίσουν πως έχουν ωφεληθεί από τη Νέα Δημοκρατία» και «πρέπει να ανταποδώσουν στο κόμμα με τις υπηρεσίες τους ως εκλογικοί αντιπρόσωποι αλλά και να κινητοποιήσουν «τους γονείς τους» ώστε να ψηφίσουν ΝΔ.
Κοίτα να δεις χνέρι που έπαθε ο Ανέμελος! Παρόμοιες αλήθειες με του Λιβανού, για την ψηφοθηρική τακτική της Ν.Δ., αποδεικνύεται ότι έλεγε και ο Γεωργαντάς. Προφανώς τουμπεκί ψιλοκομμένη θα κάνει ο Μητσοτάκης. Να ζητήσει να "παραιτηθεί" πριν καν ορκιστεί αυτός που διόρισε, δεν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΟΟΟ...ΧΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ: ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑ-ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ lockdown-ΜΑΓΑΖΑ!ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΙΔΙΚΟΥΣ... ΓΙΑΤΡΟΥΣ... ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΗΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΔΟΛΟ...ΦΟΝΟΙ!ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! 301 ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ! ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ!ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ...ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ!

Ανώνυμος είπε...

Κ εγώ στις παρέες λέω χίλιες δύο παπαρ@ες για να κάνω εντύπωση...
Έχω λέω 5 μύρια μετρητο 10 στην Ελβετία
Ξεπλυνα αλλά 7 αγοράζοντας την παραλιακή στο Μόντε Κάρλο κτλ κτλ αν τα βγάλει κάποιος στη φόρα θα τρέχει πίσω μου το μισό κράτος
Προφανώς αυτά που βγαίνουν ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ
Κ η στόχευση είναι προφανής Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ της κυβερνητικής νομιμοποίησης κ η επαναφορά του δικου τους παιδιού η έστω ενός Ντράγκι ελεγχόμενου όχι 99% αλλά 100% από συγκεκριμένα κέντρα. Θα δούμε πολλά τους επόμενους μήνες ...
Αν μείνει ο Μητσοτάκης καλοκαίρι θα καεί μέχρι κ η ...θάλασσα

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ Π.ΔΟΥΚΑ, ΓΙΑ "ΛΑΘΟΣ" ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...