Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Καταζητείται νεκρός η ζωντανός.

 

Μ.Ταρχίνοφ: Ο νο1 καταζητούμενος από την Ρωσία για το πραξικόπημα στην Μαϊντάν και τις σφαγές στο Ντονμπάς


Για όσους/ες δεν πείστηκαν ακόμη και διαθέτουν γερό στομάχι προτείνουμε το παρακάτω οπτικό υλικό με τη δράση του ουκρανικού στρατού και της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή του Ντονμπάς:

Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Τζέφρι Πάιατ, ο νυν πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα – του οποίου η γλώσσα στάζει μέλι για το υψηλό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στο Κίεβο λίγο πριν και κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν. Εθεάθη μάλιστα να μοιράζει και κουλουράκια στους «εξεγερμένους» ναζί…

Πέντε χρόνια από τη σφαγή της Οδησσού:

 

Αυτοί είναι οι φίλοι  μας και φίλοι των "ειρηνιστών ναζί" Αμερικάνοι όταν μετέχουν σε πολέμους: Η περίφημη Σφαγή του Μάι Λάι

 

Κάθε λογικός άνθρωπος καταδικάζει απερίφραστα την ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία. Κανένας δεν θέλει πόλεμο. Η λογική επίσης επιβάλει να τελειώσει αυτή η σύγκρουση άμεσα. Η κίνηση του Πούτιν κάνει τους κινδύνους ακόμη μεγαλύτερους όπως είναι κατανοητό. Πήρε το Διεθνές Δίκαιο που οι Δυτικοί το είχαν κάνει κουρελόχαρτο και το πέταξε στα σκουπίδια. Σχεδόν στο σύνολο του το ελληνικό πολιτικό προσωπικό «βλέπει» μόνο την επιθετική ενέργεια του  Πούτιν και για κάποιο λόγο φοβάται να μιλήσει για τα υπόλοιπα. Ας αντιμετωπίσουμε λοιπόν επιτέλους την κατάσταση με ρεαλισμό και πρώτα απ ΄ όλα με στόχο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτή πρέπει να είναι η αγωνία όλων κι όχι να πάρουν διαπιστευτήρια καλής διαγωγής. Από σήμερα θα μετρήσουμε την απύθμενη υποκρισία της Δύσης! Θα προχωρήσουν σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας, που παραβιάζει την εδαφική ακεραιότητα ενός άλλου κράτους! Κυρώσεις στην Ρωσία, επενδύσεις στην Τουρκία.

Έκανε κάτι διαφορετικό η Τουρκία στην Κύπρο; Δεν παραβίασε την εδαφική ακεραιότητα ενός άλλου ανεξάρτητου κράτους;

Ακόμα και οι δικαιολογίες των Ρώσων είναι ίδιες ακριβώς με της Τουρκίας. Η Ελλάδα οφείλει να μπλοκάρει με ΒΕΤΟ, τις κυρώσεις και το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, αν δεν επιβληθούν και στην Τουρκία! Και όταν λέμε κυρώσεις εννοούμε ακριβώς τις ίδιες κυρώσεις που θα επιβάλουν στην Ρωσία.

Όχι λόγια για εσωτερική κατανάλωση μόνον, όπως μας έχει συνηθίσει. Το διεθνές δίκαιο δεν μπορεί και δεν πρέπει να το θυμούνται κατά πως τους βολεύει οι Δυτικοί. Θα ισχύει για όλους! Αν δεν το πράξει η κυβέρνηση  και παραμείνει άβουλη θα είναι μοιραία και επικίνδυνη για την χώρα μας!

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπου μύγα και σκ@το όπου σκ@το και μύγα

Ανώνυμος είπε...

Όπου μύγα και σκ@το όπου σκ@το και μύγα ΚΑΙ! ΤΟΝ ΧΙΤΛΑ...ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑΝ ΦΟΥΛ!ΧΡΗΜΑ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ! ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΦΡΕΣ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΤΟΝ ΟΗΕ?!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ?!ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΤΕΛΟΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΩΝΙΑ ΓΙΑΜΑΣ!!!ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙ ΒΓΕΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΑΖΑΡΟΚΑΡΠΑΖΟΥΧΤΕΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ; ΤΙΙΙ?!ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΙΦΤ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ,ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ QFS ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΣΟΥΙΦΤ ΘΑΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ;ΚΑΝΑ 17 ΜΗΝΟ? ΟΠΟΤΕ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ!!! ΤΕΛΟΣ! ΕΧΑΣΑΝ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟΟΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΧΩΡΙΣΤΑ Η ΧΛΙΔΑ! Η los pulos! ΤΕΛΟΣ!

ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΑΓΝΕΣ! ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ! ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΕΓΚΑΡΔΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...