Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Με ένα «νόμιζα» μπορεί να γίνει πόλεμος παλιομαλάκω.

Η γελοία υπουργός Εξωτερικών  του Ηνωμένου Βασιλείου Τρας αμφισβήτησε ευθέως τη διαβεβαίωση του Λαβρόφ ότι η Ρωσία δεν απειλεί κανέναν με τη συγκέντρωση στρατιωτών και όπλων κοντά στα ουκρανικά σύνορα. 

 «Δεν βλέπω άλλον λόγο για τον οποίο να σταθμεύουν 100.000 στρατιώτες στα σύνορα, εκτός από το να απειλούν την Ουκρανία. Και αν Ρωσία μιλάει σοβαρά για διπλωματία, πρέπει να αποσύρει αυτές τις δυνάμεις και να σταματήσει τις απειλές», είπε.

Ο Λαβρόφ χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι ζητούν από τη Ρωσία να αποσύρει στρατεύματα από το ίδιο το έδαφός της.

Η ρωσική εφημερίδα Kommersant, επικαλούμενη δύο διπλωματικές πηγές, έγραψε ότι κατά την αρχική τους συνάντηση που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ο Λαβρόφ ρώτησε την Τρας εάν αναγνωρίζει την κυριαρχία της Ρωσίας επί του Ροστόφ και του Βορόνεζ - των δύο περιοχών, δηλαδή, της νότιας Ρωσίας όπου έχουν αναπτυχθεί οι ρωσικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τρας απάντησε πως η Βρετανία δεν θα τις αναγνωρίσει ποτέ ως ρωσικές, με τον Βρετανό πρέσβη να παρεμβαίνει για να τη διορθώσει. 

Αργότερα, σε συνέντευξη που έδωσε στη ρωσική εφημερίδα RBC, η Τρας είπε ότι νόμιζε πως ο Λαβρόφ αναφερόταν σε περιοχές της Ουκρανίας.

 

Σοβαρή εξέλιξη στην Ουκρανία με την αυστηρή προειδοποίηση της ολλανδικής κυβέρνησης

 

ΥΠΕΞ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Η ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΙΚΑ ΚΛΠ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ! ΨΑΡΟΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ?! ΟΙ ΡΩΣΟΙ!!!ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Β'ΠΠ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ! ΔΙΠΛΟΤΣΜΠΟΥΚ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΑ😁ΝΟΜΙΖΟΥΝ! ΟΤΙ ΘΑ! ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΛ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ! ΠΟΥΚΑΝΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΗΕ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ! ΘΕΛΗΣΗ! ΘΕΟΥ!ΚΑΙ ΚΑΒΑΤΖΑ!ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ...ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΧΕΙΣ ΦΕΡΣΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ Κ ΒΛΑΚΙΑ!ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΜΛΚΣ!Ε ΜΑ! ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΗ?!ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΛΟΥΓΛΟΥ ΧΑΧΑ ΤΟΠΙΑΣΕΣ;Η...ΑΚΟΜΑ!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...