Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Αυτά πρέπει να τα ακούσεις.

 


Ο καθηγητής Γεωπολιτικής, Γιώργος Φίλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, για τις εξελίξεις με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία, σημείωσε εμφατικά, πως πλέον μπαίνουμε σε οριακές καταστάσεις στη παγκόσμια γεωπολιτική, που θα επηρεάσουν όλο το σύστημα και όλους του παίκτες ισχύος.

Η Ρωσία με την επίθεση στην Ουκρανία, επιφέρει αναζωογόνηση του ΝΑΤΟ, η Γερμανία σταματά την αυτόνομη ευρωπαϊκή της πορεία με το βλέμμα και προς την Ευρασία, ενώ ο μεγάλος κερδισμένος ψυχρά γεωπολιτικά στην Ευρώπη, είναι οι ΗΠΑ.

Κατά τον κ. Φίλη, η Ελλάδα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική στο τι ερμηνεύει ως εθνικό συμφέρον, σε ένα αχαρτογράφητο πεδίο, ειδικά με την Τουρκία, όπου είτε θέλουμε, είτε όχι η Ρωσία έχει διακριτό ρόλο στη ευρύτερη περιοχή.

 

Οριακές καταστάσεις στη Παγκόσμια Γεωπολιτική


Όλη η αλήθεια για την Ουκρανία – Αφιερωμένο σε όλους όσους έσπευσαν να ξεχάσουν το χθες

 

ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ


 Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη! Η επόμενη μέρα για την Ελλάδα ...

 

Κλιμάκωση: Η Βρετανία έκλεισε τα λιμάνια της για τα ρωσικά πλοία

 

Ελβετία: Υιοθετεί τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας...

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΥΧΙΧΙΧΟΥΟΥΧΑΧΑΧΑΧΙΧΙΧΑΑΑ! Ο FEMA USA ΛΕΕΙ ΟΤΙ: ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΆΣΕΙΣ ΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ.

ΠΑΙΔΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΡΓΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΑΙ?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...