Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

άλα ούνα, άλα ντούε , άλα τρέ... και το λουρί της μάνας.

Οι 1.700 στρατιώτες προστίθενται σε περίπου 4.000 που έχουν ήδη σταθμεύσει σε διάφορα μέρη της Πολωνίας, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων στρατιωτών που υποστηρίζουν μια αποστολή του ΝΑΤΟ, 50 μίλια από το ελεγχόμενο από τη Ρωσία Καλίνινγκραντ.

Σύμφωνα με το Stars and Stripes, οι στρατιώτες προέρχονται από την 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία που εδρεύει στο Fort Bragg και έχουν αναπτυχθεί για να καθησυχάσουν τους ανήσυχους συμμάχους. Η επίσημη ανακοίνωση δεν ανέφερε πού είχαν προσγειωθεί, αλλά το Stars and Stripes ανέφερε ότι έφτασαν στο Rzeszow, μια νοτιοανατολική πολωνική πόλη που απέχει περίπου 45 μίλια από τα ανατολικά σύνορα της χώρας με την Ουκρανία. Άλλοι 1.000 στρατιώτες που ανήκουν σε μια μοίρα πεζικού Stryker με έδρα τη Γερμανία θα επανατοποθετηθούν στη Ρουμανία, στην πλησιέστερη πλευρά του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) προς τη Ρωσία. Θα προστεθούν στις 900 αμερικανικές δυνάμεις που βρίσκονται ήδη στη Ρουμανία.

 Το Πεντάγωνο αποκάλυψε την Τετάρτη ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενέκρινε την ανάπτυξη 3.000 Αμερικανών στρατιωτών στην Ανατολική Ευρώπη "τις επόμενες ημέρες.

Η Ρωσία έχει συγκεντρώσει περίπου 130.000 στρατιώτες κοντά στα βόρεια και ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας, προκαλώντας ανησυχία ότι η Μόσχα μπορεί να εισβάλει ξανά, όπως έκανε το 2014. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΔΩ.

 

Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές αποβιβάζονται στην Πολωνία για να αποτρέψουν τον Πούτιν λίγες ώρες αφότου οι ΗΠΑ τον κατηγόρησαν για σχέδιο "ψευδούς σημαίας" για την έναρξη πολέμου, σκηνοθετώντας μια γενοκτονία στην Ουκρανία με γραφικό βίντεο με ψεύτικα πτώματα.

 

Βέτο Ουγγαρίας στο ΝΑΤΟ για την Ουκρανία! -


Ραγδαίες εξελίξεις: Μανιφέστο στρατιωτικής συμμαχίας Ρωσίας-Κίνας εναντίον ΝΑΤΟ & AUKUS - Κόβουν και την παροχή ενέργειας στην ΕΕ!


Ρωσία: Υπέγραψε συμβόλαιο 30ετούς διάρκειας για την πώληση φυσικού αερίου στην Κίνα

Ζεσταθείτε με τ' @ρχίδι@ τού Πάιατ, από 'δώ και πέρα...

 

"Θα τα πούμε μετά το πέρας των επιχειρήσεων": "OXI" από Ρωσία στην Διάσκεψη για την Ασφάλεια


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ...🗡️⚖️🛸🧠👼👑
??????????????????????????😁

Ανώνυμος είπε...

Το βλεμα στραμμενο στη Βουλγαρια τωρα....
"Με μιας θα αναψει η φωτια και απο μικρη αιτια
κραυγη πολεμου ερχεται απο τη Βουλγαρια..."

Ανώνυμος είπε...

Να πάει η κούλα χρυσού να τακτοποιήσει όλα τα θέματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...