Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

"Ειδοποιάτε μας ρε παιδιά για να κάνουμε το κουμάντο μας".

Η Ζαχάροβα διακωμωδεί τις προβλέψεις Αμερικανών για την ημερομηνία εισβολής στην Ουκρανία: Πότε είναι τελικά η εισβολή για να προγραμματίσω διακοπές;

 

«Αυτό που βιώνει η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή είναι η επαναζιστικοποίηση της Ευρώπης. Για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εγκαθιδρύεται σ’ ένα ευρωπαϊκό κράτος ένα πολιτικό καθεστώς ακραιφνώς ναζιστικό. Αφενός η ανοιχτή στήριξη των ναζιστών από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. που δημιουργούν κλίμα ανάλογο μ’ εκείνο του μεσοπολέμου της δεκαετίας του ‘30 και αφετέρου η ένοπλη βία των καθαρόαιμων ναζί του κόμματος Σβόμποντα και του Πράβι Σέκτορ, καταδεικνύουν αυτό το γεγονός. Μαζί με κάθε λογής απόβρασμα του υποκόσμου συγκροτούν ομάδες και εισβάλλουν σε κτίρια, λεηλατούν, πυρπολούν και απαγάγουν κατά το δοκούν. Όλα στο όνομα της αποκατάστασης της «έννομης τάξης» και της δίωξης των οπαδών του προηγούμενου καθεστώτος. Οπου κι αν στρέψει κανείς το βλέμμα του στο Κίεβο, αυτό που θα αντικρίσει είναι ναζιστικοί συμβολισμοί. Το υπό κατάληψη Δημαρχείο του Κιέβου έχει γεμίσει με ρατσιστικά σύμβολα και σημαίες της Ομοσπονδίας των Νοτίων Πολιτειών των ΗΠΑ που πολέμησαν υπέρ της δουλείας. Επιπλέον, από την πρώτη μέρα η φιλοναζιστική «προσωρινή κυβέρνηση» απαγόρευσε να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα οι Ρώσοι, οι Ρουμάνοι και οι Έλληνες που κατοικούν στην Ουκρανία. Ενώ ταυτόχρονα η ιδεολογία του ναζισμού και του ρατσισμού είναι πλέον νόμιμη. Με άλλα λόγια η νέα διακυβέρνηση της Ουκρανίας επιτρέπει πλέον τις ρατσιστικές εκκαθαρίσεις εναντίον αλλοεθνών και Εβραίων από τους Ουκρανούς ναζί.

Στο στόχαστρο τρία αεροπλανοφόρα στην Μεσόγειο λόγω Ουκρανίας: MiG-31K με Kinzhal & Tu-22M3 με Kh-32 στην Συρία!

 

Η Ρωσία προχώρησε σε Ζεύξη Ποταμού για να χτυπήσει Κίεβο- ΝΑΤΟ: Αυξάνονται οι ρωσικές δυνάμεις!

 

Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ρεζόφ στην Πολωνία - Δείτε βίντεο

 

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ η Ρωσία – Η αλήθεια όσων λέγονται για την Ουκρανία

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΚΡΑΝΊΑ Η ΧΏΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΤΟΎΝΕΛ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ DUMPS ΤΗΣ CABAL ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ. ΤΑ ΛΕΥΚΆ ΚΑΠΈΛΑ ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΎ ΕΚΕΊ ΤΗΝ CABAL.

Ανώνυμος είπε...

Πως του τη φορεσε ετσι ο Πουτιν του Σολτς. Εχει Ελληνικους υποτιτλους.

Ρωταει τον Πουτιν μια Γερμανιδα δημοσιογραφος απο τη ντοιτσε βελλε, αν υπαρχει θεμα πολεμου στην Ευρωπη;
Απανταει ο κοντος δειχνοντας προς τον Σολτζ, η δικη του γεννια (του Σολτς) ειχε δυσκολια να φανταστει οποιονδηποτε πολεμο στην Ευρωπη αλλα γιναμε μαρτυρες πολεμου στην Ευρωπη που τον εκανε το ΝΑΤΟ εναντιον της Γιουγκοσλαβιας (τα λεει με σαρδονιο χαμογελο ο κοντος)

Λεει ο Σολτς... ηταν διαφορετικο, υπηρχε απειλη γενοκτονιας και επρεπε με ολο το κοστος να σταματησει...

Και ανταπαντα ο κοντος... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΤΟΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ!

https://www.youtube.com/watch?v=SK7sen8yJR4

Ανώνυμος είπε...

Άι κοιμήσου εσύ θα σε σώσουν τα λευκά καπέλα, ζεις σε άλλον κόσμο..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...