Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

«Γιατί τα... 500ευρα δεν είναι πετσετάκια».

Απόσπασμα από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Αβραμόπουλου-Novartis. Δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί, όπως και στον Αδωνη, η προέλευση των μετρητών που μπήκαν στο τραπεζικό σύστημα.

 

Το πόρισμα αρχειοθέτησης για την Novartis και οι απορίες! "Αδιευκρίνιστα" 500ευρα, ύψους 100.000 ευρώ στο κοινό λογαριασμό της ιδίας με την σύζυγο του πρώην υπουργού που κατατέθηκαν από την πεθερά του επισημάνει ο εισαγγελέας Καψιμάλης! Ο "γνωστός - άγνωστος" που πληρώνει την δόση του δανείου.

 

Είναι πολλά τα λεφτά Δημήτρη! 1.000.000 ευρώ οι "αδιευκρίνιστες καταθέσεις" σε λογαριασμούς του Αβραμόπουλου σύμφωνα με τον εισαγγελέα Παναγιώτη Καψιμάλη, όπως γράφει στην πράξη αρχειοθέτησης της δικογραφίας στην υπόθεση Novartis.

 

Χριστίνα Αποστόλου! Αυτή είναι η "απλοχέρα" πεθερά του Αβραμόπουλου που κατέθεσε "αδιευκρίνιστες" δεσμίδες με 500ευρα στο λογαριασμό του. Η π. Στάρ Ελλάς και το "πέρασμα" της ως υπάλληλος, σε ηλικία 60 ετών, (!) από το γραφείο του Μαρτίνι στο Ερρίκος Ντινάν!

 

Του "αδιευκρίνιστου ποσού το κάγκελο" - Το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Αβραμόπουλος, το ΚΕΠ, σήμαινε Κίνημα Ευεργέτιδας Πεθεράς;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,ΦΟΛΟΟΥ ΔΕ ΜΑΝΕΙ, ΧΟΝΤΡΑ ΔΙΣ!!!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ...ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..;ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ.ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...

Αβραμόπουλος 1 εκατομμύριο ευρώ αδιευκρίνιστες πιστώσεις αθώος. Γιαγιά στη Λαμία άσκοπη μετακίνηση για να πουλήσει λαχανικά από το κήπο της, πρόστιμο 300 ευρώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...