Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Το «Iron Dome» του ΝΑΤΟ.

Μια ματιά στον χάρτη μας διαβεβαιώνει και πιστοποιεί πως η Ρωσία έχει εγκατασταθεί επακριβώς ανάμεσα στις βάσεις του ΝΑΤΟ!

Μπορούμε να το διανοηθούμε; Αυτοί οι κακοί αντιδημοκράτες Ρώσοι -γνήσιοι συνεχιστές του κακού κομουνισμού της ΕΣΣΔ, για τη "δημοκρατική" δύση-, επέλεξαν να είναι η χώρα τους περικυκλωμένη από τις στρατιωτικές και πολιτικές-οικονομικές (εμπάργκο, κυρώσεις εκδημοκρατισμού της Ρωσίας από την "πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση) του μεγάλου υπερασπιστή της δημοκρατίας στον "ελεύθερο κόσμο", το δημοκρατικό ΝΑΤΟ!

Ήταν ο Πούτιν που έκανε αυτό το έγκλημα! Ο δικτάτορας Πούτιν επέλεξε να εγκατασταθεί η πατρίδα του ανάμεσα στις Νατοϊκές βάσεις! Μια ακόμη συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους υπερασπιστές της παγκόσμιας "δημοκρατίας", που έφεραν στην ανθρωπότητα την ειρήνη, την αποφυγή δικτατορικών καθεστώτων, εισβολών και βομβαρδισμών κρατών, την αγάπη και τη δημοκρατική μνήμη σ' ολόκληρο τον κόσμο.

 

Το ΝΑΤΟ έχει δίκιο που προκαλεί τη Ρωσία για 30 χρόνια και χρησιμοποιεί τα ουκρανικά τάγματα των Ναζί!


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δεν αποτελούν απειλή για τη Ρωσία. Η Ουκρανία δεν απειλεί τη Ρωσία, ούτε οι ΗΠΑ ούτε το ΝΑΤΟ έχουν πυραύλους... στην Ουκρανία. Δεν έχουμε σχέδια να τα τοποθετήσουμε και εκεί. Δεν στοχεύουμε τον λαό της Ρωσίας. Δεν επιδιώκουμε την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας». Στους πολίτες της Ρωσίας: «Δεν είστε εχθρός μας», είπε ο Μπάιντεν.

 

«Η Ουκρανία ,Ιφιγένεια της νέας γεωπολιτικής διευθέτησης»!

 

«Οι πόλεμοι στην Ευρώπη σπανίως ξεκινούν Τετάρτες»,

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιώνεται πάλι ο Λένιν που έλεγε πως δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα. Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη πάνε οι Αμερικάνοι, κι αποδεικνύεται πως δεν ήμαστε οι μόνοι μαλάκες ψηφοφόροι του πλανήτη. Δεν το λέω όμως για να μας παρηγορήσω.
Εκεί που γέλασε λιγάκι το χειλάκι της ανθρωπότητας που απαλλάχθηκε από τον ανισσόροπο Τράμπ, ήρθε ο ακόμα χειρότερος Μπάιντεν! Ας πει κάποιος στο ζόμπι του Λευκού Οίκου πως η Ουκρανία ΔΕΝ είναι μέλος του ΝΑΤΟ, γιατί ο βλάκας θα πατήσει κανένα κουμπί με πυρηνικά για το τίποτα! Ο πανηλίθιος Πρόεδρος των ΗΠΑ, η προσωποποίηση της μαλάκυνσης, σιγοντάρει το φασίστα, γιατί απέτυχε εντελώς τόσο στην Οικονομία όσο και στη διαχείριση της Πανδημίας. Οι ΗΠΑ έχουν σχεδόν 1.000.000 νεκρούς και οι Αμερικάνοι είναι εξαγριωμένοι με την πολιτική του. Η Ουκρανία μόνη της δεν μπορεί να απειλήσει τη Ρωσία. Οι Αμερικανοί ελέγχουν τη χώρα. Θέλουν όμως και την Κριμαία! Τα θέλουν όλα! Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν οι Ρώσοι.

Ανώνυμος είπε...

11:09 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟΣ?!ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ! ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ! ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ.ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΧΑΝΕΙ! ΕΧΑΣΕ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΦΘΕΡΕΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΡΕΤΣΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ ΤΑΤΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ!ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ Ο ΕΡΝΤΟΚΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΣ! ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΧΑΧΑ! ΩΣ ΣΟΥΛΕΙΜΑΡΚ ΧΑΧΑ! ΠΑΣΑΣ ΧΑΧΑ! ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΖΑΡΟΑΒΟΥΛΟ ΠΙΟΝΙ.(ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΟΛΟΙ! ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞ..ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ... ΒΡΕ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΧΑΖΑΡΟΠΙΟΝΙ!)
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΆΡΑΓΕ Σ' ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ!? DNA!!!ΕΛΛΑΣ!ΠΙΣΤΗ!ΘΕΟΥ! ΤΡΙΑΔΙΚΑΙΟΥ! ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΙΝΗΚΑ ΤΕΛΟΣ...ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

11:09 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΙΣΩΣ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ...ΝΑΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ...ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!Η ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΡΙΤΕΡΟ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...