Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Πλεύρης: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

Τις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να προχωρά σε άρση όλων των μέτρων ενόψει της τουριστικής περιόδου επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, το πρωί της Πέμπτης. Υποστήριξε ότι μέχρι τα μέσα έως τέλη Μαρτίου πρέπει να αρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς η κυβέρνηση έχει «ποντάρει» πολλά στον τουρισμό ενόψει εκλογών. 

Όποτε και εάν γίνουν οι εκλογές,κυρίως αν γίνουν το φθινόπωρο του 2022, η κυβέρνηση υποστηρίξει ότι πήγε καλά η τουριστική περίοδος, αυτό θα είναι ουσιαστικά και το μοναδικό της αφήγημα. 

Παραδοχή Θ.Πλεύρη για τις αποφάσεις της Επιτροπής των Ειδικών: «Μετά από αίτημα μας αποδοχή άρσης των μέτρων» 

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Θάνος Πλεύρης ομολόγησε ότι η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας λειτουργεί υπό την ασφυκτική πίεση της κυβέρνησης καθώς το Μέγαρο Μαξίμου επιβάλλει τις δικές του προειλημμένες αποφάσεις. Συγκεκριμένα, ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε τα εξής:

«Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%.

 

Στους 25.000 νεκρούς έφτασε ο νεκροθάφτης Μητσοτάκης. Και είναι ακόμη Πρωθυπουργός και ελεύθερος να στήνει δουλίτσες και συμβόλαια…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...