Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

«Ωχ το ξύλο που θα φάει ο τσιρίδας».

Παντρεμένος κορυφαίος υπουργός και ιδιαίτερα άτακτος στην προσωπική του ζωή, που είναι ερωτευμένος με τον φακό και έχει μόνιμο στασίδι σε ενημερωτικές εκπομπές ή δελτία ειδήσεων, το έχει παρακάνει. Μπορεί η μουσικόφιλη σύζυγος να τα ανέχεται όλα λόγο του μηνιάτικου που βρέξει χιονίσει μπαίνει στο σπίτι αλλά το άσμα... να απατάς την σύζυγο είναι συνηθισμένο να απατάς την ερωμένη που το έχει δει γραμμένο, μάλλον θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες.. Ήδη η διορισμένη γκόμενα στην περιφέρεια Αττικής τον έχει κάνει ρόμπα με τα μηνύματα που του στέλνει και της στέλνει... και τα δείχνει σε όλους για να περηφανεύεται για το κελεπούρι που έχει. 

 

Οι ερωμένες και ο "κοντορεβιθούλης" υπουργός! Τα SMS που τον εκθέτουν, η μουσικόφιλη σύζυγος και οι μπελάδες που έρχονται μόλις κοπούν τα "ερωτικά μηνιάτικα".


Πουλάνε τρέλα και μας δουλεύουν κατάμουτρα. Τους πιάνεις με την γίδα στην πλάτη και ισχυρίζονται ότι φοράνε κασκόλ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταζητειται ο κουνιαδοs του τηλεμπορα υπουργου Αδωνι Γεωργιαδη!-Διεθνωs καταζητουμενοs με ενταλμα συλληψηs απο την Interpol ειναι ο Γιαννηs Καραγιαννιδηs αδελφοs τηs Ευγενιαs Μανωλιδου και κουνιαδοs του υπουργου Αδωνι Γεωργιαδη ο οποιοs κυκλοφορει πιθανοτατα στην Αθηνα παρα το διεθνεs ενταλμα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...