Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Έκλεισε ο εναέριος χώρος στα ρωσικά αεροσκάφη

Η Ελλάδα από το πρωί της Δευτέρας (28/02) ανακοινώθηκε από την ΥΠΑ η έκδοση NOTAM για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο.

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι εκδόθηκε αεροπορική οδηγία (notam), για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας. Η αεροπορική οδηγία για την απαγόρευση χρήσης του Εθνικού Εναέριου Χώρου Ελλάδος από αερομεταφορείς Ρωσίας εφαρμόζεται μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κλείσει τον εναέριο χώρο της για την Ρωσική Ομοσπονδία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα η notam προβλέπει τα ακόλουθα:

* Αεροσκάφη Ρωσικής ιδιοκτησίας, Ρωσικών αεροπορικών εταιρειών (AOC) ή Ρωσικού ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών τζετ απαγορεύεται να προσγειωθούν, να απογειωθούν, να εισέρχονται και να πραγματοποιούν διελεύσεις στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας.

 

Σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζει η χώρα μας καθώς μετά το μπαράζ εχθρικών δηλώσεων και κινήσεων κατά της Ρωσίας, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει και τον εναέριο χώρο στα ρωσικά αεροσκάφη για τρεις μήνες!

Είναι φανερό πως μετά την ρωσο-ουκρανική κρίση τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις σχέσεις Μόσχας-Αθήνας. Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προηγηθεί μπαράζ δηλώσεων και διαβημάτων κατά της Ρωσίας, κινήσεων που ολοκληρώθηκαν με την αποστολή πολεμικού υλικού 40 τόνων στην Ουκρανία. Σήμερα κλείνουμε και τον εναέριο χώρο μας.

 

"Θύμα" του πολέμου και ο τουρισμός  Εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες δεν θα έρθουν στη εμπόλεμη και στοχοποιημένη από τους Ρώσους χώρα μας

 

Κερδάμε! Στην Τουρκία οι Ρώσοι τουρίστες!

 

Αναστέλλονται οι άδειες διαμονής σε Ρώσους επενδυτές

 

ΗΠΑ και Γαλλία καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τη Ρωσία

 

Η Κύπρος κλείνει τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά αεροσκάφη

 

Η Ρωσία ανακοίνωσε στοχοποίηση & της Ελλάδας με πυρηνικά - Oι κύριοι στόχοι μετά την αποστολή όπλων στην Ουκρανία

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ! ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΒΑΛΑΝ; ΕΚΑΝΑΝ;
ΚΥΡΩΣΕΙΣ?! ΜΑΑΑ ΓΙΑΤΙ...;?ΜΜΜΜΜ ΖΕ ΠΑΙΖΟ (ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕ! ΜΑ! ΤΑ! ΡΕΣ!)

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ! ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΒΑΛΑΝ; ΕΚΑΝΑΝ;
ΚΥΡΩΣΕΙΣ?! ΜΑΑΑ ΓΙΑΤΙ...;?ΜΜΜΜΜ ΖΕ ΠΑΙΖΟ (ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕ! ΜΑ! ΤΑ! ΡΕΣ!) ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ,ΝΑΙ Ε?!ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΕ! ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ""ΕΓΚΥΡΑ"" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

αχ κΟυΛα γουρλοματα καρπερη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...