Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Οι αγάπες δεν κρύβωνται.

Και οι αγαπημένοι σου κουκουλοφόροι – δωσίλογοι την Γερμανική κατοχή «υπάλληλοι» ήταν που έκαναν την δουλειά τους, υποδείχνωντας ποιον να σκοτώσουν οι Γερμανοί ναζί.

Ν. Δένδιας: Μια σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα έχει κανέναν νικητή

 

Σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος ο Δένδιας από τον Μητσοτάκη για την Ουκρανία!

 

Μητσοτάκης στη DW για Ουκρανία: Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνον ηττημένοι θα υπάρχουν

Είσαστε σίγουροι για αυτά που λέτε; Άλλο η φανέλα και άλλο το σώβρακο. Οι Ρώσου εάν γίνει θα πάνε νουμεράδα τους Ουκρανούς ναζί..

 

Ουκρανία: Μια μεραρχία τανκς θα αφανιζόταν σε μια μερα απ'τους Ρώσους

 

Δραματικές εξελίξεις Ντονμπάς: Φεύγουν τα γυναικόπαιδα-εκκένωση μένουν οι μάχιμοι. Αρχίζει ο πόλεμος!

 

ΗΧΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ  

 

Ποια Ουκρανία; Οι Ρώσοι “κλείδωσαν” Σούδα-Ιντσιρλίκ με πλοία και αεροσκάφη Tu-22M3

 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ! Ο ""ΠΟΛΕΜΟΣ""ΑΛΗΘΕΙΑΣ-ΨΕΜΑΤΟΣ.ΣΕΝΑ ΧΑΖΑΡΟΚΑΝΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΨΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑ! Η ΚΟΠΕΛΑ Ε ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΤΙΝΑΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΗ Ο ΜΠΟΥΛΙΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ! ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.(ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!) ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΧΩΡΙΣ! ΚΡΑΝΟΣ! ΡΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒ;ΟΥΡΕ;!

Ο ΧΑiΔΟΝΗΣ(ΕΚ ΤΗΣ ΧΑiΔΟΣ ΧΑΧΑΧΑ!) ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΟ ΜΛΚΣ ΛΕΕΙ. Los poulos και τα ηλεκτροαυτοκΙνητα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!ΠΟΛΥ ΤΟΞΙΚΟ Η ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ. ΦΟΥΛ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΑΜΑΞΙ.ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΝΤΑΡΟΥΝ.ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟ ΚΛΑΜΑΞΟ!ΗΛΕΚΤΡ.ΤΟΞΙΚΟΤΑΤΑ!ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΧΑΧΑ! 1 ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 50αρια?ΚΑΤΑΤΑΛΛΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΌ ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΒΡΕ ΜΛΚΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ! ΑΥΤΟ ΒΈΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΜΑΔΟΣΑΚΟΥΛΑ!ΣΟΥΠΑΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΛΚΑ! ΤΟΦΑΓΕΣ ΚΙΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΝΟΝ ΤΗΝ ΦΙΡΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑ! ΠΑΛΙΑ ΤΟΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑ.ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΙΑΥΤΟ ΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τηs διασημηs σχοληs ΚΑΡΑΤΖΑΤΡΟΥΜΠΑΣ OFSORODOKSES TRYPIES KYLOTES KOYRADOPOTAMIAS!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...