Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ολα θυσία στον βωμό της προπαγάνδας.

ΤΟ ΣΚΑΪ ΕΔΕΙΞΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΟ 2018 ΩΣ...ΣΚΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!

Για το ΚΚΕ δεν μπορούμε να μιλήσουμε στα σοβαρά. Εισβάλει η Ρωσία στην Ουκρανία και το ΚΚΕ κάνει πορεία στην αμερικανική πρεσβεία. Είναι πρόβλημα ψυχιάτρου και όχι πολιτικού σχολιαστή. 

 

Ο κόσμος καταδικάζει τη Ρωσία. Ποιος κόσμος όμως;

To «κόλπο» είναι παλιό. Άλλα να γράφει ο τίτλος και άλλα το περιεχόμενο: «Οι ηγέτες του κόσμου αντιδρούν στην επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία: “Μια σκοτεινή μέρα για την Ευρώπη”». Είναι ο τίτλος της Washington Post (World leaders react to Russia’s attack on Ukraine: ‘A dark day for Europe’). Από το ίδιο το κείμενο όμως διαπιστώνει κανείς ότι οι ηγέτες του κόσμου είναι οι ηγέτες του δυτικού κόσμου και μόνον. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ, η Ιαπωνία, η Σουηδία, η Φινλανδία και το Ισραήλ. Από τη Δύση υπάρχει και μία επιλεκτική ευαισθησία. Αλλιώς αντιμετωπίζει το Κόσοβο, αλλιώς το βόρειο τμήμα της Κύπρου που είναι κατεχόμενο, αλλιώς την ανατολική Ουκρανία, αλλιώς τη Βοσνία.

Δηλαδή μην κοροϊδευόμαστε, Η Δύση δεν καθοδηγείται από το Διεθνές Δίκαιο κατά κανόνα, από τα συμφέροντα καθοδηγείται. Όταν το ΝΑΤΟ κάποτε βομβάρδισε το Ιράκ για την εισβολή στο Κουβέιτ δεν αναρωτήθηκε τότε κανείς εάν το Κουβέιτ είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Υπάρχει μια επιλεκτική ευαισθησία - υποκρισία σε πολλά θέματα της Δύσης»

 

Γιατί ο Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία και τι θα συμβεί στη συνέχεια. Οι γεωπολιτικές προεκτάσεις για την Παγκόσμια Τάξη.


Ίσως, αυτή η εισβολή προμηνύει τη γέννηση του μετα-αμερικανικού αιώνα. Ο Πούτιν διεκδικεί το νέο ρόλο της Ρωσίας σε έναν πολυπολικό κόσμο,...

 

Απεξάρτηση από τη Ρωσία δεν σημαίνει μόνο «πράσινη» Γερμανική ενέργεια...Ιδιαίτερα όταν αποδεδειγμένα η Ελλάδα έχει πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου...

 

Το ξεφούρνισε ο Μπάιντεν: «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ή κυρώσεις κατά της Ρωσίας» (Video)

 

Η Ουκρανία  θυσιάζεται στον... βωμό των συμφερόντων των οπλάδων που λόγω πανδημίας είχαν μείνει πίσω στις ...εισπράξεις.

 

Ο Πούτιν αυξάνει την ετοιμότητα του ρωσικού στρατού με πυρηνικά-Ο αστικός πόλεμος και η ουκρανική επιτυχία


Μάχες τελικής πτώσης σε Κίεβο-Χάρκοβο! Ειδική επιχείρηση Τσετσένων κομάντος για σύλληψη πολιτικής ηγεσίας (Σκληρές εικόνες)


Ενημέρωση επί της δήθεν καθυστέρησης των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία


Γερμανία: O Σολτς ανακοίνωσε εξοπλισμούς μαμούθ 100 δισ. ευρώ

 Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Ο Σολτς ανακοίνωσε τη δημιουργία ειδικού ταμείου 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο, όπως είπε, πρέπει να κατοχυρώνεται στο Σύνταγμα και να έχει τη στήριξη όλων. Αυτό θα αντιστοιχεί το 2024 στο 2% του ΑΕΠ της Γερμανίας. Δεκαετίες γερμανικής εξωτερικής πολιτικής άλλαξαν μέσα σε λίγη ώρα με τον Γερμανό Καγκελάριο να βάζει τέλος στις συμφωνίες που ίσχυαν μέχρι τώρα και να ξεκινά τον επανεξοπλισμό των γερμανικών ΕΔ.

 

ΠΑΡΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ από το 1945! H Γερμανία στέλνει 400 αντιαρματικά στην Ουκρανία...

Η Γερμανία στέλνει 1000 αντιαρματικά και 500 πυραύλους Stinger στην Ουκρανία.

 

Η Ελλάδα στέλνει αμυντικό υλικό με 2 C-130 στην Ουκρανία – Oλική ρήξη των σχέσεων με Ρωσία

Δύο C-130, πυρομαχικά, Καλάσνικοφ κι εκτοξευτές στέλνει ο Μητσοτάκης με συνοδό τον...Χαρδαλιά στην Ουκρανία. Αποφάσισε από μόνος του χωρίς καν Βουλή, συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ΠτΔ κλπ αλλά και χωρίς καν απόφαση ΝΑΤΟ την στρατιωτική εμπλοκή της χώρας σε έναν πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας όπου πέφτουν τώρα και οι απειλές ετοιμότητας πυρηνικών οπλοστασίων. Επικίνδυνη κι εγκληματική απόφαση, η οποία έπρεπε ν' αρκεστεί μόνο στη παροχή ιατροφαρμακευτικής κι ανθρωπιστικής βοήθειας. Σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες.

 

Βίντεο-σοκ: Ουκρανικές παραστρατιωτικές ομάδες δολοφονούν πολίτες που εγκαταλείπουν την Μαριούπολη!

Σε αυτούς στέλνει βοήθεια ο Κούλης;

 

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Το Τάγμα Αζόφ χτύπησε με πυραύλους κατοικημένες περιοχές στη Μαριούπολη»

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΡΩΣΙΚΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!

 

Η Ρωσία κατηγορεί την Ελλάδα και της συστήνει να συνέλθει!

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ: “ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩ Ν ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ;”

 

Μόσχα για αποστολή ελληνικών όπλων που θα σκοτώσουν Ρώσους και ρωσόφωνους: «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της»!


 

 

Πώς η Ουκρανία έχει πέσει θύμα της υποκρισίας της Δύσης: Το «λάθος» της Ελλάδας και οι «κερδισμένοι»

 

Πλημμυρίζει με φυσικό αέριο την Ευρώπη ο Πoύτιν και γκρεμίζει τις τιμές...

 

Εκτός SWIFT τίθενται οι ρωσικές τράπεζες...

Η λαϊκή παροιμία λέει ότι «ο λύκος στην αντάρα χαίρεται». Οι ηγέτες της Ευρώπης έχουν επιβάλει κυρώσεις έναντι της Ρωσίας προκαλώντας οι ίδιοι ένα κύμα ακρίβειας το οποίο θα προκαλέσουν οι κερδοσκόποι μέσα από τη χρηματαγορά.

Κύμα ακρίβειας σε ενέργεια και αγαθά λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής προβλέπουν οι ειδικοί ως απότοκο της τακτικής των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τη Δύση στη Ρωσία -υποχρεώνοντας τη σε αντικυρώσεις- αλλά και των παιχνιδιών που θα κάνουν στις χρηματαγορές οι κερδοσκόποι.

Διά του διαγγέλματος του την Πέμπτη ο Μπάντεν τόνισε ότι θα απελευθερώσει μεγαλύτερες ποσότητες πετρελαίου ενώ θεωρείται σίγουρο ότι οι ΗΠΑ θα προωθήσουν -όσο μπορούν- μέσω των τάνκερ το υγροποιημένο φυσικό αέριο το οποίο όμως θα φτάνει στη Ευρώπη σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές.

Όλο αυτό το νέο σκηνικό φέρνει τους ίδιους τους πολίτες της Ευρώπης απέναντι σε ένα κύμα ακρίβειας με αυξήσεις στα τιμολόγια θέρμανσης, στα καύσιμα και σε άλλα αγαθά.

 

Κινέζος αναλυτής: «Η Ρωσία θα ξεπεράσει την αποσύνδεση από το SWIFT – Η Δύση θα αντέξει;»

 

Rosneft : Η ρωσική εταιρεία αποκτά το 91,67% γερμανικού διυλιστηρίου εν μέσω εισβολής

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, το άλλοθι της άλλης πλευράς. Πήραν στο λαιμό τους τον κόσμο σε όποια χώρα κατέλαβαν την εξουσία.
Αυτοί ζουν στην κοσμάρα τους. Φτιάχνουν Video από πολεμικά παιχνίδια που κατατροπώνουν τον εχθρό. Επικοινωνιακά κόλπα για να πολεμάνε.
Στο νησί παραδόθηκαν τελικά, δεν πέθαναν, κι έκαναν πολύ καλά. Ο Ουκρανός που αποχαιρετούσε την κόρη του δεν ήταν Ουκρανός, στην πραγματικότητα ήταν κατά των Ουκρανών! Και βέβαια οι ανοσίες πως καταστράφηκαν άρματα με μολότοφ! Εμείς, που ξέρουμε από διαδηλώσεις, κουνάμε το κεφάλι. Γιατί άλλο μπατσικό, άλλο σύγχρονο άρμα μάχης. Το να πεθάνουν χιλιάδες, ή εκατομμύρια, για να κερδίσουν μερικοί, είναι μεγάλη ηλιθιότητα.
Το σίγουρο είναι πως πεθαίνουν άνθρωποι. Στρατιώτες και άμαχοι. Εμείς που πήγαμε στρατό, ξέρουμε. Ένα βλήμα μέσου πυροβόλου 155 mm μπορεί να πέσει 300 μέτρα μακριά κι αυτό θεωρείται «σύνηθες». Πέρα από ότι στα 30 μέτρα δε θα μείνει τίποτα. Φανταστείτε ρουκέτες, που είναι φτιαγμένες να χτυπάνε περιοχή. Εδώ σφαίρα από όπλο και δεν ξέρεις που θα πάει. Αυτός είναι ο πόλεμος. Σίγουρα πεθαίνουν και αθώοι σίγουρα καταστρέφονται σπίτια.
Όσο για εγκλήματα πολέμου; Ο πόλεμος είναι έγκλημα. Μια σειρά από εγκλήματα, από φόνους, καταστροφές, ληστεία, αφού παίρνουν κάτι που ανήκει σε άλλο. Φυσικά υπάρχουν τα εγκλήματα των ναζί. Ο εγκληματίας που ισοπέδωσε το αμάξι με τον άνθρωπο μέσα ήταν Ουκρανός, κι αμέσως έπαψαν να ασχολούνται. Οι «καλοί Αμερικάνοι» πέρα από τους άλλους πολέμους τις μέρες αυτές βομβαρδίζουν τη Σομαλία! Αλλά εκεί είναι Αφρική. Μάθαμε επίσης πως η Σερβία δεν είναι στην Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ,ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΕ; ΤΟ ΝΑΤΟ; ΧΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΟΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΟΥ ΤΡΕΕΕΛΑ ΚΑΛΙΙΙΕΕ ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΣ,Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙΣ ΤΟΠΕ; Ε ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΗ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΧΑΧΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΟΥΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΥΣ;ΠΟΥ; ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑ ΡΩΣΙΑ;ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΝΤΊΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.ΠΟΥΝΤΗ;ΑΡΠΑΤΗΝ! ΒΟΥΟΥΟΥΤΑΤΗΝ! ΧΑΧΑΧΑΑΑ! ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ

Ανώνυμος είπε...

🆘ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΕΊΔΗΣΗΣ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...