Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Που τον βρήκαν αυτόν τον μαλάκα οι Ουκρανοί;

 

Το βίντεο από το Caspian Report είναι εξαιρετικά επεξηγηματικό για το τι θα συμβεί αν ο Πούτιν αποφασίσει να …επιβεβαιώσει τη CIA κι άλλες «πηγές» των ΗΠΑ που θεωρούν βέβαιη την εισβολή.

Τα όσα αναφέρονται στο βίντεο δεν εκπλήσσουν. Η διαφορά στρατιωτικής ισχύος μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο στη δεύτερη. Όσο για τη βοήθεια που πιθανόν ανέμενε; Είναι σαφές ότι στο Κίεβο έχουν καταλάβει ότι το μόνο που έχουν να περιμένουν είναι…κυρώσεις!

 

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ – ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ: “ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ – ΘΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑ” – ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ


Ρωσία: Κατατέθηκε σχέδιο Νόμου για την αναγνώριση του Ντονμπάς - ΗΠΑ: Σε 48 ώρες το Κίεβο θα σβήσει!


Ρωσία: "Το Ναυτικό έχει διαταγές να ανοίξει πυρ" - Μεταφέρεται ο Στόλος Κασπίας & υποβρύχιο κλάσης "Lada" σε Μ.Θάλασσα & Μεσόγειο!


Καταστρέφουν όλα τα έγγραφα στην αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο!

 

Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει πολιτικά, κυβερνο-και ίσως στρατιωτικά εργαλεία για να πιέσει την Ουκρανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη να κινηθούν προς την κατεύθυνση των παραχωρήσεων προς τα ρωσικά συμφέροντα, χωρίς όμως να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο άμεσης στρατιωτικής σύγκρουσης με το ΝΑΤΟ. Ένα πιθανό σενάριο θα ήταν μια γρήγορη εισβολή μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου για να πάρουμε άλλο ένα κομμάτι της Ουκρανίας.

 

Ουκρανοί βουλευτές εγκαταλείπουν το Κίεβο! Έξαλλος ο Ζελένσκι

Διεφθαρμένοι επιχειρηματίες και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εγκαταλείπουν το Κίεβο με κάθε τρόπο. 

 

Θα έχουμε έναν πόλεμο με ραντεβού;


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος πάντα την πληρώνουν τα βατράχια.
Η παγκόσμια οικονομία κλυδωνίζεται επικίνδυνα καθώς τα χρηματιστήρια πέφτουν, το πετρέλαιο προσέγγισε τα 100 δολάρια το βαρέλι και το φυσικό αέριο τραβάει την ανηφόρα.
Όλα αυτά φυσικά δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ακρίβειας που επηρεάζει τον πληθωρισμό και το κόστος της παραγωγής για να μην αναφερθούμε στην καθημερινότητα των νοικοκυριών σε όλους τους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΕΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ...🤣

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που ζούμε είναι τελείως τραγελαφικά. Καλά λες ότι είναι μαλάκας. Προαναγγέλλει ότι θα του επιτεθούν οι Ρώσοι εντός 24 ωρών και καλεί τους Ουκρανούς να επιστρέψουν. Μάλλον για να φύγουν εννοεί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...