Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Πίσω έχει το Yton την ουρά.

Γεμίσαμε από δημοσιεύματα "αέρα πατέρα" για το περιβόητο κέντρο διασκεδάσεως που μόνο εισέπραττε από τους πελάτες αλλά ξεχνούσε τις υποχρεώσεις του απέναντι στο κράτος, χωρίς κανένας να αναφέρει για πιο μαγαζί μιλάμε και σε ποιον επιχειρηματία ανήκει. Το συνολικό ποσό αφορά στις σεζόν από το 2019 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021 και τα κλιμάκια ελεγκτών της ΑΑΔΕ συνεχίζουν τον έλεγχο για το μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης
Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ που πέρασαν την είσοδο του νυχτερινού κέντρου ΥΤΟΝ, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, πριν από δύο περίπου εβδομάδες, είχαν τελικά πολλή δουλειά να κάνουν.
Μετά τον έλεγχο στα βιβλία και τις ταμειακές μηχανές της επιχείρησης, ο οποίος δεν έχει περατωθεί ακόμη, ανακάλυψαν απόκρυψη εσόδων συνολικού ύψους 5.000.000 ευρώ, αλλά και τη μη απόδοση ΦΠΑ για το συγκεκριμένο ποσό, που ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ.
Τα 2.000.000 που δεν δηλώθηκαν είναι από την σεζόν 2019-2020, ενώ τα 3.000.000 προέρχονται από την επόμενη μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Μετά τα συγκεκριμένα τεράστια ποσά που απέκρυψε η επιχείρηση, τα κλιμάκια των ελεγκτών της ΑΑΔΕ αποφάσισαν να «ξεσκονίσουν» τα πάντα σε βάθος χρόνου και συνεχίζουν τον ενδελεχή έλεγχο των λογιστικών βιβλίων της επιχείρησης.

Ο Γιγουρτάκης, είναι διαχρονικός «βασιλιάς» της αθηναϊκής νύχτας, και ιδιοκτήτης των Yton, Fantasia και Teatro. Το Yton είναι το διαμάντι του στέμματος της αυτοκρατορίας Γιγουρτάκη. Με τον Νίκο Βέρτη επικεφαλής του προγράμματος, η φήμη του μαγαζιού έχει εξαπλωθεί ως και στο Ισραήλ. «Δεχόμαστε έως και χίλιους Ισραηλινούς την εβδομάδα» ειπε ο επιχειρηματίας, ο οποίος δεν παραλείπει να αναφέρει ότι πολλοί εξ’ αυτών έρχονται με πτήσεις ναυλωμένες ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό.

Όλοι μιλάνε για "κάποιο" κέντρο! Το "ΥΤΟΝ" του επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη που τραγουδάει ο Βέρτης είναι το νυχτερινό κέντρο που πιάστηκε στην τσιμπίδα της εφορίας για απόκρυψη εσόδων 6.200.000 ευρώ. Η "μούγκα" των ΜΜΕ και η απάντηση της επιχείρησης.

 

Πώς τα μπουζούκια βγάζουν 300.000 ευρώ σε ένα βράδυ: Οι τρόποι φοροδιαφυγής και οι τεχνικές ελέγχου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Ε?!ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...