Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ο...Επανεκκινητής.


Ένα ακόμη βίντεο με τον επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβαμπ, βλέπει το «φως» της δημοσιότητας. 

Ο εμπνευστής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» είχε μιλήσει το 2017 για πολιτικούς που είναι... «δικά τους παιδιά». Στο νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο μιλά στην κάμερα και το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς λέει ότι ελέγχει πολιτικούς, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους επιστήμονες, τους θρησκευτικούς ηγέτες κτλ. 

 «Έχουμε δικές μας επιχειρήσεις, πολιτικούς, έχουμε πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που εξυπηρετούν τον σκοπό μας, έχουμε συνδικάτα, έχουμε τα ΜΜΕ, αλλά και πολύ σημαντικούς ειδικούς και επιστήμονες. Έχουμε και θρησκευτικούς ηγέτες». 

Κ.Σβάμπ: «Ελέγχω τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους επιστήμονες και τους θρησκευτικούς ηγέτες» (βίντεο)

 

ΕΣΟΔΑ-ΡΕΚΟΡ 54 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα έχει (το 2022) η Pfizer από την πανδημία...


 

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ του Μπουρλά της Pfizer με τον Πάπα στο Βατικανό...

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna πούλησε μετοχές 400 εκατ. ευρώ και έκλεισε το λογαριασμό του...


 

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ ΤΣΕΠΩΣΕ 6,6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΟΙ “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ!!

 

Γκρεμίζεται το σάπιο και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ οικοδόμημα της Pfizer! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΤΟΠΕ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ...!ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΟΠΑΝ!ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΠΑΝ ΑΠΑΛΑ ΓΛΥΚΑ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ ΑΠΟΠΛΗΘΙΣΜΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙΓΩ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΡΔΟΜΠΟΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΑΑ! Ο ΑΠΟΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΕΕΕ;?!ΟΚ ΤΟΧΟΥΜΕ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...