Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Γερμανία,η Λερναία Ύδρα της Ευρώπης.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, εξαπέλυσε επίθεση στη Γερμανία που αποφάσισε να δώσει την έγκρισή της για αποστολή σημαντικής ποσότητας συστημάτων αεράμυνας. Σχολιάζοντας την απόφαση αυτή του Βερολίνου, διερωτήθηκε εάν «αποναζιστικοποιήθηκε» η Γερμανία.

Έκανε λόγο, ακόμη, για «θλιβερούς συνειρμούς», ενώ τόνισε πως με αυτήν της την απόφαση η Γερμανία καλεί τα «φαντάσματα ενός καυτού πολέμου».

 «Αυτή η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε επίσημα από τον καγκελάριο κατά την ομιλία του στη Bundestag στις 27 Φεβρουαρίου. Μια τέτοια εξωφρενική χειρονομία δικαιολογείται από την Ουκρανία ενώ συνιστά απειλή για τη χώρα μας και την ευρωπαϊκή ασφάλεια» πρόσθεσε η Ζαχάροβα και συνέχισε:

Η Γερμανία καλεί τα φαντάσματα όχι ενός ψυχρού πολέμου, αλλά ενός «καυτού» πολέμου».

«Πυροδοτούνται πολλοί θλιβεροί συνειρμοί, που εύκολα μπορούν να δώσουν πάτημα σε νεοναζί και τρομοκράτες. Η προμήθεια όπλων στους ιδεολογικούς κληρονόμους του συνεργού των Ναζί, Στεπάν Μπαντέρα, μας κάνει, θέλοντας και μη, να διερωτηθούμε πόσο ολοκληρωμένη ήταν η διαδικασία αποναζιστικοποίησης στη Γερμανία μετά την ήττα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;» κατέληξε η Ζαχάροβα ανεβάζοντας για ακόμη μια φορά τους τονούς.

Μία από τις πιο δυσοίωνες ειδήσεις που μάθαμε την περίοδο της ουκρανικής κρίσης είναι ο επανεξοπλισμός της Γερμανίας. Ο καγκελάριος της Γερμανίας Ολαφ Σολτς ανακοίνωσε τη δημιουργία ειδικού ταμείου 100 δισεκατομμυρίων ευρώ για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του.

Η Γερμανία με αυτήν την απόφαση φαίνεται να αψηφά επιδεικτικά και όσα είχαν αποφασιστεί για το μέλλον της από τις συμμαχικές δυνάμεις στη Διάσκεψη του Πότσνταμ το 1945, τα γνωστά σε όλους τέσσερα «Ds»: αποναζιστοποίηση (denazification), αφοπλισμός (disarmament), εκδημοκρατισμός (democratisation) και αποκέντρωση (decentralization).
Οι ισορροπίες δυνάμεων, όπως είχαν διαμορφωθεί μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, διαταράχτηκαν για τα καλά. Ανατέλλει ένας νέος, άγριος κόσμος, με μια Γερμανία οπλισμένη μέχρι τα δόντια και γεμάτη με χρήμα από τους λαούς που λεηλάτησε με το κόλπο του χρέους (όπως ο ελληνικός). Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

Όταν εξοπλίζεται η Γερμανία για τρίτη φορά, στόχος είναι η καταστροφή του πλανήτη μας.

Δύο παγκόσμιοι πόλεμοι. 110 εκατομμύρια θάνατοι. Η Ευρώπη ισοπεδώθηκε. Η οικονομία καταστράφηκε. Πρωταγωνιστής της φρίκης η φασιστική-ναζιστική Γερμανία των Κάιζερ και Χίτλερ.

Οι συνεχιστές του Χίτλερ, Μέρκελ, Σόιμπλε και ο αδαής Σολτς, αποφάσισαν με τις εντολές της Ουάσινγκτον να εξοπλιστεί η Γερμανία με συμπαραστάτη την Ε.Ε., η οποία εκτελεί τις εντολές των ΗΠΑ σαν υπάκουος υπηρέτης.

 

Η Γερμανία στέλνει μαχητικά Tornado στη Βαλτική Θάλασσα

 

Μπλόκο σε RT και Sputnik: Ξημερώνει η πιο σκοτεινή ημέρα για την ελευθεροτυπία στην Ε.Ε.

 

Στον γκρεμό η Ευρώπη με αμερικανική συνταγή

 

Γερμανία μία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή από το 1945.

 

Ο Μιλόσεβιτς ήταν κακός, ο πόλεμος τότε ήταν καλός. Ο Ζελένσκι είναι καλός, ο πόλεμος τώρα είναι κακός. Ο βομβαρδισμός του Βελιγραδίου ήταν πράξη δημοκρατίας, ο βομβαρδισμός του Κιέβου είναι πράξη τρομοκρατίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε δυο παροιμιες που ειναι, οπως ολες, πολυ στοχευμενες, αλλα μας διαφευγει η ουσια.
"Το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει"
"Κατα μανα κατα κυρη, κατα γιο και θυγατερα"

Αυτο που εχω παρατηρησει μεγαλωνοντας, ειναι ο,τι σκατα ηταν μερικων οι παππουδες και οι γιαγιαδες τους τα ιδια σκατα βγαινουν και τα εγγονια τους! Μη σου πω και χειροτερα.

Μεταδιδεται μεσω των κυτταρων/ μεσω του αιμματος η μνημη των πραξεων μας, ακουγεται ισως μαλακισμενη αποψη αλλα η πραξη αυτο μου αποδεικνυει.

Στην ιατρικη, συχνα πυκνα αναφερονται στην κληρονομικοτητα, μονο οι αρρωστιες μεταφερονται;

Ανώνυμος είπε...

12:19 ΣΩΩΩΣΤΟΤΑΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΑΡΑ! ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ! ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΈΝΗ: ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΛΡΑ?(δεν μας χζς ρε! ΝΤΛΡΑ!)ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 301 ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ (ΑΓΝΩΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!) ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥΝΟΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΜΙΑΑΑ ΚΑΛΗΗΗ ΜΟΝΑΞΙΑΑΑ🎵🎶ΚΑΙ! ΤΑΚΑΤΑΚΑ ΤΑΑΑ ΤΑΑΑΚΑΤΑΚΑ ΤΑΑΑ.ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΊΑ 80 ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟ ΝΑ ΣΚΑΣΟ.Α! ΚΙΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΟ problem.ΧΑΧΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...