Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Πυροσβέστης και τατουάζ δεν συνάδουν.

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη Πανελλήνιου Διαγωνισμού για την πρόσληψη πεντακοσίων Πυροσβεστών Δασικών Επιχειρήσεων επταετούς θητείας στο Πυροσβεστικό Σώμα για το 2022.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έχει η παράγραφος στ. που αναφέρει:

"Να μη φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) σε εξωτερικά εμφανές σημείο του σώματος ή του προσώπου τους, κατά την περιβολή της στολής σύμφωνα με τις ισχύουσες για το προσωπικό του Π.Σ. διατάξεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται να φέρουν δερματοστιξία με απεικονίσεις, οι οποίες εκ του περιεχομένου τους, αίρουν την ουδετερότητά του, η οποία επιβάλλεται από το Σύνταγμα, ή προκαλούν κατά τέτοιο τρόπο, ο οποίος δεν συνάδει με την ιδιότητα και τα καθήκοντά του, ή περιλαμβάνουν μηνύματα διακρίσεων, μίσους ή βίας κατά προσώπου, ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία. Εάν διαπιστωθεί ότι ο υποψήφιος φέρει δερματοστιξία (τατουάζ), σε εμφανές, κατά την περιβολή της στολής, σημείο του σώματός ή του προσώπου του, θα αποκλείεται του διαγωνισμού. Τέλος, οι οπές από διάτρηση σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος (piercing), θα πρέπει να είναι κατά το δυνατό ελάχιστα ορατές".

Ολόκληρο το ΦΕΚ, EΔΩ...

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προχωρά στην αγορά 50 αλόγων! Ναι καλά διαβάσατε…
Όλα τα είχαμε τα άλογα έλειπαν για να έχουμε θέαμα στις παρελάσεις.
Εκτιμώμενο κόστος μισό εκατομμύριο ευρώ και δεν υπολογίζουμε το κόστος του προσωπικού για τη φροντίδα τους".
Εδώ τώρα τι να σχολιάσεις; Δεν κάνει μπαμ εδώ και σ' αυτή την περίπτωση έχουμε μια καραμπινάτη λοβιτούρα; Μπορεί να δεχθεί τώρα κανείς στα σοβαρά ότι ήταν προτεραιότητα να αγοραστούν άλογα για τις παρελάσεις όταν με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να φτιάξουν πέντε ΜΕΘ και να κάλυπταν τα λειτουργικά τους έξοδα για έναν ολόκληρο χρόνο;
Της μάσας και της μίζας το ανάγνωσμα ή της νεοδημοκρατικής κανονικότητας δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Και πως θα παμε πολεμο???? Με ελαφρια τεθωρακισμενα οχηματα μεταφορας προσωπικου? Αφου θα τα δωσει και αυτα στους Ουκρανους. Τοξα σφενδονες και αντε καμμια καραμπινα συλλεκτικη απο το φαρ ουεστ, με αυτα θα πολεμησουμε οι συγχρονοι νατιβιστες, το εχει πει ο γουρλωματης, θα πολεμησω τον νατιβισμο- δηλαδη τους αυθοχθονες ιθαγενεις- δηλαδη ΕΜΑΣ!
Κατι ειναι και τα αλογα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...