Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Από ένα Μητσοτάκη όλα να τα περιμένεις.

H Γαλλία πιέζει την Ελλάδα να ανακοινώσει άμεσα τις στρατιωτικές δυνάμεις που θα διατεθούν -υπό γαλλική διοίκηση πάντα- να αποπλεύσουν για την Ουκρανία, προκειμένου να «προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Μαριούπολης», χωρίς να έχει υπάρξει κάποια έγκριση της σχετικής ενέργειας από την Ρωσία!

Αφέλεια, βλακεία, ύποπτη άγνοια; Θα στείλουν ελληνικά στρατεύματα στην «σφηκοφωλιά» της Θάλασσας του Αζόφ; Ούτε μέχρι την είσοδο της Θάλασσας θα φτάσουν, χωρίς ρωσική συγκατάθεση.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ παίζουν ρωσική ρουλέτα με τη Μόσχα το ολοκαύτωμα!

ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, συμμετέχουν ενεργά και στρατιωτικά υπέρ της Ουκρανίας, με στόχο τη χρονική παράταση του πολέμου στην Ουκρανία, γεγονός που -ανάλογα με τον βαθμό αντιδράσεων της Μόσχας- μπορεί να οδηγήσει σε ολοκαύτωμα την Ευρώπη, με την Ελλάδα ένα από τα πρώτα θύματα, λόγω της μονοδιάστατης πολιτικής της κυβέρνησης.

Το Πολωνικό Υπ.Άμυνας δείχνει τα σχέδιά του για Ουκρανία

Στον χάρτη πίσω από τους αξιωματικούς,οι δυτικές περιοχές της Ουκρανίας είναι βαμμένες με κόκκινο,η Πολωνία τις διεκδικεί,η Υπερκαρπάθια είναι μπλε- ουγγρική& μέρος της Μπουκοβίνα επισημαίνεται- ρουμανική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...