Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ο αλουμινάς θα αποφασίζει για την Σκωληκοειδίτιδα σου.

Το έγγραφο που κυκλοφορεί από το πρωί και αφορά εντολή του διοικητή του ΑΧΕΠΑ (με ημερομηνία 14-3-2022)

Δεν φτάνει που έχουν γίνει εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία,τώρα θα τους βάλουν να κάνουν και ιατρικές πράξεις. Άσχετοι άνθρωποι, γυμναστές, αγρονόμοι, λαδέμποροι, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι ακόμη και , αλουμινάδες καθώς και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας θα διαφεντεύουν τα νοσοκομεία.

Η εισαγωγή στο νοσοκομείο είναι ιατρική πράξη και σε καμία χώρα-μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δεν συνιστά απόφαση της διοίκησης.

 "ελεεινός" διοικητής νοσοκομείου, με τις 600 απευθείας αναθέσεις και την Τζάγκουαρ

 

Διοικητές Νοσοκομείων: Της αριστείας το... κάγκελο!

 

«Στο τιμόνι των νοσοκομείων βρίσκονται πλήρως άσχετοι με τον χώρο της υγείας....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΥΜΟΥΣ! ΦΡΟΥΤΑ ΤΖΙΝΤΕΡ ΣΑΛΑΤΑΡΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΨΙΔΗ (ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΙΛΟΘΗΣ) ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΕΛΑΦΡΙΆ...ΧΑΛΑΡΑ... ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ...ΗΡΕΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ!ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ! ΩΧΟΥ ΜΩΡΕ ΕΓΩ;;;Ο ΑΛΛΟΣ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ;
ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΎΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό γίνεται γιά να παξιώσουν τη δημόσια υγεία και τα δημόσια νοσοκομεία και να τα αρπάξουν ξένα ιδωτικά συμφέροντα. 'Ολη η ιστορία με τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και σύντομα σε απόλυση, έχει απόλυτη σχέση με τις παραπάνω μεθοδεύσεις της Κομμουνιστικής κυβέρνησης των Μητσοτάκηδων! 'Εχουν πάρει χοντρά ποσά και δεν θα κάνουν πίσω! Θα απαλλοτριώσουν τα ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κατεβούμε στους δρόμους ούτε για την απόφαση να αποφασίζουν οι διοικητές των νοσοκομείων για το ποιος θα νοσηλευτεί, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...