Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ερχεται το σχέδιο «γιαβάς- γιαβάς... καζαν-καζάν»

Τόσο καλό κλίμα στα ελληνοτουρκικά χρόνια είχαμε να δούμε: Μόλις 51 παραβιάσεις σήμερα στο Αιγαίο!

Κατά τα άλλα επιμένουμε σε Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και σε αποστολή συνταγών χαλβά, προφανώς μας περνάνε για… μεγάλους χαλβάδες.

 

Γιατί όταν ακούμε συνεκμετάλλευση πρέπει να κουμπωνόμαστε


Κύρα Αδάμ : Στην άμμο τα θεμέλια βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων.


Έχουμε το ρεκόρ σανοφαγίας για τους Τουρκαλάδες.

ΝΕΑ της CIA “Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρότειναν στην Τουρκία να στείλει στην Ουκρανία ως αεράμυνα συστοιχίες των ρωσικών αντιαεροπορικών/αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 που η Άγκυρα έχει στην κατοχή της.

Σε αντάλλαγμα στο «τραπέζι» μπαίνει η προοπτική η Τουρκία να επιστρέψει στο πρόγραμμα των F-35, από το οποίο είχε εκδιωχθεί ακριβώς επειδή είχε προχωρήσει στην αγορά των ρωσικών S-400”.

Αυτό δηλαδή που τους είπαν εδώ και καιρό κι οι Τούρκοι το απέρριψαν; Τώρα δεν τους λένε απλά να δώσουν πίσω στους Ρώσους τους πυραύλους, αλλά να τους χαρίσουν στους Ουκρανούς! «Ξέρετε πόσο κάνουν»; Αυτό θα τους πουν οι γείτονες. Μπορεί βέβαια στα διπλωματικά να τους ρωτήσουν «τι πίνετε»; Ζουμί από σανό με μια ιδέα χόρτο. Αμερικάνικο όμως, από αυτό που τρώνε τα βόδια.

 

ΟΛΙΚΗ “ΑΠΟΒΑΣΗ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΕΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του έχασαν «προσωρινά» την πρόσβαση στην Αζοφική Θάλασσα». Κι εμείς προσωρινά χάσαμε την Πόλη το 1453. «Πάλι με χρόνια με καιρούς…»

«Ο πρόεδρος Ζελένσκι κρίνει πως είναι "ώρα" για ουσιαστικές συνομιλίες με τη Ρωσία» Ούτε ο Ουκρανός, ούτε ο Ρώσος, ούτε ο Αμερικάνος, που είναι πίσω από τον Ουκρανό, θέλουν κουβεντούλα. Αλλιώς θα συζητούσαν από το 2014.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ!ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΚ?!ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΙΚΆ ΣΎΣΤΗΜΑΤΑ ΟΚ? Η ΟΠΛΟΒΙΟΜΙΧΑΝΙΑ!ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ! ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΟΥΛΑ!ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ? ΠΑΡΤΑ ΚΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΕΣ? ΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΛΚΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ?Ε ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΠΦΦΦ🤔 ΓΙΑΥΤΟ Ο ΧΑΖΑΡΟΒΛΑΚΑΣ Κουλις ΈΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΈΝΑ...!Αiντααα...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...