Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Μπουμπούκος απο τα Lidl.

Στην γερμανική αλυσίδα της Lidl επιβλήθηκε το πρόστιμο -μαμούθ των 647.000 ευρώ, η οποία όπως διαπιστώθηκε πουλούσε τα προϊόντα της  με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους παραβιάζοντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Και ξαφνικά ο Μπουμπούκος ο οποίος δεν ανέφερε το όνομα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, εμφανίζεται να πανηγυρίζει «για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί στην ιστορία της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή».

Την ίδια ώρα ωστόσο, στελέχη της κυβέρνησης έχουν στραφεί εναντίον του και τον κατακεραυνώνουν καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Άδωνις επιχείρησε να παραστήσει τον λαϊκό ήρωα, βγάζοντας ανακοίνωση ότι ο ίδιος επικοινώνησε με την Lidl προκειμένου να αποσυρθεί η μήνυση που είχε καταθέσει η εταιρία σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας που μέσα στην απελπισία και την ανέχεια κάτω από την οποία ζούσε, μπήκε στον πειρασμό να κλέψει λίγο κρέας και τυρί ομως τα Lidl του την «έφεραν», όχι μόνο γιατί διέψευσαν την παρέμβασή του αλλά και επειδή… τα κονομούσαν για τα καλά στην πλάτη των Ελλήνων καταναλωτών.

 

Το τζογάρισμα Πούτιν με τα ρούβλια… αδειάζει τα ράφια των σούπερ μάρκετ - Πρόστιμα φωτιά και διαπόμπευση για τους κερδοσκόπους.


 

 

Ο Βορίδης «κάρφωσε» τον Άδωνι: Να παρέμβει για το αυθαίρετο πλαφόν από σούπερ μάρκετ

 

Δημ. Κουρέτας: Μαλακό σιτάρι και αγροδιατροφή - Εθνικά αποθέματα «χθες»


 

Δήλωση σοκ από Μακρόν: «Αναπόφευκτος ο λιμός» σε 12 με 18 μήνες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...