Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

O πόλεμος των προσφύγων.

 

Δραματικές σκηνές καταγράφονται με τους Ουκρανούς που προσπαθούν να φύγουν από την Ουκρανία για να γλυτώσουν από τον πόλεμο.
Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφονται από τον σιδηροδρομικό σταθμό στο Χάρκοβο.
Άμαχοι, γυναίκες και παιδιά συρρέουν κατά χιλιάδες για να προλάβουν το τρένο και να ξεφύγουν από τους βομβαρδισμούς των Ρώσων. Αντίστοιχες είναι οι εικόνες και στον σταθμό των τρένων στη Ζαπορίζια, με χιλιάδες απελπισμένους ανθρώπου να προσπαθούν να μπουν στο τρένο.
Ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, ο Φίλιπο Γκράντι, τονίζει πως ο πόλεμος στην Ουκρανία προκαλεί την «ταχύτερα εξελισσόμενη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».
«Πάνω από 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες από την Ουκρανία πέρασαν τα σύνορα με γειτονικές χώρες μέσα σε δέκα ημέρες», ανέφερε ο Φίλιπο Γκράντι.

 

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Κατάπαυση πυρός (από το πρωί) για να φύγουν οι άμαχοι...

 

Ουκρανία: Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης σε 5 πόλεις - Αγωνία για τους άμαχους

 

ΟΗΕ: Θα ξεπεραστεί άμεσα το όριο των 2 εκατομμυρίων προσφύγων από την Ουκρανία

 

Η προσφυγική «εφεύρεση» είναι του 21ου Αιώνα. Ούτε στον πρώτο, ούτε στον δεύτερο, αλλά ούτε και στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας υπήρχε αυτό.Γίνεται πόλεμος και λειτουργούν κανονικά τα τρένα το ρεύμα κ.λ.π για να την κοπανήσουν οι πολίτες και να αφήσουν απροστάτευτη την χώρα στον εισβολέα, λόγω ...της μεγάλης τους αγάπης προς αυτήν.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΤΗΝ ΕΜΠΌΛΕΜΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΠΟΥΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΌΛΕΜΗ ΧΩΡΑ! 🤔
ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!ΟΛΟΙ 301 ΚΛΠ ΠΑΝΤΟΥ!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...