Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Εψαχνε τρύπα να κρυφθεί ο Πλεύρης.

 

Έτρεχε να κρυφτεί ο ξεφτίλας Πλεύρης για να γλιτώσει από τους πολίτες. Στην προσπάθειά του να μπει στο Υπουργείο δεν πέρασε καλά, αφού έφαγε κάτι ψιλές από τους συγκεντρωμένους και σαστισμένος σαν χάνος, μπήκε άρον άρον από την κεντρική είσοδο του υπουργείου σαν χεσμένος την ώρα που οι συγκεντρωμένοι του έριχναν ‘ψιλές” και του “έψελναν απολυτικίκια”.

Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση σε μια επίδειξη αναλγησίας, απειλεί να απολύσει τους τεθέντες σε εργασιακή αναστολή υγειονομικούς και να αναθέσει τα καθήκοντά τους σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Στην αρχή της επιβολής υποχρεωτικότητας, υπήρξαν 10.000 υγειονομικοί οι οποίοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν αλλά αυτή τη στιγμή ο αριθμός τους έχει μειωθεί στις 7.500, καθώς 2.500 από αυτούς δεν άντεξαν την πείνα και τις στερήσεις.

Εκατοντάδες παρενέργειες πάντως από ελαφρές έως πολύ σοβαρές καταγράφηκαν στους υγειονομικούς που εμβολιάστηκαν με σκευάσματα των Pfizer, Moderna και J&J.

ΕΦΑΓΕ ΨΙΛΕΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ- ΕΨΑΧΝΕ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο “ΞΕΥΤΙΛΑΣ” – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...