Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Eνέδρα θανάτου στο Παλαιό Φάληρο.

Φονική ενέδρα έστησαν άγνωστοι κακοποιοί στον 63χρονο επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο

Ο επιχειρηματίας ο οποίος διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλιθέα ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στην Κρήτη, όπου είχε διατελέσει πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ομίλου ΑΟ Χανίων, βρισκόταν στο όχημά του στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης, λίγο πριν τις 4 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαινε ο γιος του αλλά και ένας φίλος του. Μέχρι στιγμής παραμένουν γρίφος τα κίνητρα της επίθεσης καθώς ο 63χρονος ουδέποτε είχε απασχολήσει τις αρχές, ενώ δεν είχε καταγγείλει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

Ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη – Τον «γάζωσαν» με 8 σφαίρες μπροστά στο παιδί του


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΑΑ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΣ, ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ, ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ""ΠΟΝΟ""ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ psycho!ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!""ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ!!!""Ε?!
ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΑΚΡΙΒΙΑΣ,ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ Γ'ΠΠ?!
ΚΑΙ⌛🗡️⚖️ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ! ΤΖΑΑΑΑ...!ΓΚΕΣΑΡΑ!
ΛΥΣΑΞΤΕ ΡΕ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ:⚰️.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΟΔΩΝ (ΚΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ (ΑΦΡΟΔΊΤΗΣ) 🤔 Ε?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...