Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Η προτροπή ενός... ανδρείκελου..

Ζελένσκι: Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με Πούτιν -Αν αποτύχουν, θα έχουμε τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο .


Πιέζει ο Β.Ζελένσκι για παγκόσμιο ολοκαύτωμα: «Σταματήστε την Ρωσία»


 

Μεγάλη ιδέα έχεις για τον ναζισμό σου. Και γιατί παρακαλώ  να πάμε σε παγκόσμιο πόλεμο; «Μόνος» σου τα έκανες μόνος σου να τα φας.

 

Ποιες συνομιλίες Ζελένσκι με Πούτιν; Οι σκιώδεις πολεμιστές του Πούτιν έχουν αποστολή να “εξαφανίσουν” όλη την ηγεσία της Ουκρανίας

 

ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ! ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ “ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”

 

Washington Post : Παγκόσμια κινητοποίηση νεοναζί, σπεύδουν στο Ουκρανικό μέτωπο


Γιατί οι ΗΠΑ προκάλεσαν τον πόλεμο στην Ουκρανία; Λόγω των 17 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που χρωστούν στον υπόλοιπο κόσμο.


Η Ρωσία «ανεβάζει επίπεδο» στο οπλοστάσίο της.


Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι – για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα – χρησιμοποίησε υπερηχητικούς πυραύλους για να πλήξει στόχους στην Ουκρανία, αυτή τη φορά για να καταστρέψει απόθεμα καυσίμων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο νότιο τμήμα της χώρας.

«Μεγάλο απόθεμα καυσίμου καταστράφηκε από πυραύλους Κρουζ τύπου ‘Kalibr’, που εκτοξεύθηκαν από την Κασπία Θάλασσα, καθώς και από βαλλιστικούς υπερηχητικούς πυραύλους εκτοξευόμενους από το αεροναυτικό σύστημα ‘Kinzhal’ από τον εναέριο χώρο της Κριμαίας», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σε δελτίο Τύπου που χρησιμοποιήθηκε, χωρίς να διευκρινίσει την ημερομηνία που χρησιμοποιήθηκαν οι πύραυλοι αυτοί.

 

Δεν πάμε καλά! Περίπου 28 ρωσικά πάνοπλα βομβαρδιστικά Tu-160 και Tu-95 στην Ν. Ρωσία-Μετακίνηση πυρηνικών κεφαλών στην Γλασκώβη.



Πόλεμος στην Ουκρανία: Σε αυτή την περίπτωση θα γινόταν Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Η ρωσική απειλή και η δυτική απάντηση.

 

"Πράσινο φως" από τον ρωσικό λαό στον Β.Πούτιν: "Μην διστάσεις- Κάνε χρήση πυρηνικών όπλων αν κριθεί αναγκαίο"! Νο1 στόχος η Πολωνία


Ποιος αμύνεται τελικά στην Ουκρανία; Οι…Ουκρανοί; Οι Δυτικοί; Ή μήπως…η Ρωσία του Πούτιν;


Μαριούπολη, τέλος! - "Θα βγείτε νεκροί ή αιχμάλωτοι": Εγκλωβισμένοι χιλιάδες στρατιώτες του Αζόφ στο τελευταίο προπύργιο τους!

 

Ό,τι δεν παραδίνεται...ισοπεδώνεται.


ΕΜΠΛΟΚΗ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ οχηματαγωγό ελλιμενίστηκε στην Αλεξανδρούπολη με άρματα μάχης του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία...

 

Ευθυγραμμίζεται με την Ρωσία η Κίνα: «Όπως επεκτάθηκε το ΝΑΤΟ ανατολικά έτσι κάνουν οι ΗΠΑ στον Ινδο-Ειρηνικό »

 

Economist: Η Δύση φταίει για τον πόλεμο στην Ουκρανία


 

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν συνεχιστεί η αντιρωσική παράνοια, σε λίγο τα παιδιά στο σχολείο θα μαθαίνουν ότι το τάγμα του Αζοφ νίκησε τον Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληναράδες που θα έπαιρναν και όπλο για να πολεμήσουν τον Πούτιν, στο πλάι των Ουκρανών, έστειλαν στους κατατρεγμένους ληγμένα φάρμακα, ψηλοτάκουνες γόβες και λερωμένα εσώρουχα. Ότι ακριβώς έκαναν και στους σεισμοπαθείς στο Αρκαλοχώρι.

Ανώνυμος είπε...

Οι φιλοναζί κυβερνούν. Όταν πήγε η Ουκρανία στη Eurovision με μοιρολόι για τους «καημένους» ναζί Τατάρους, κέρδισε. Όταν πανηγύρισε η Αρμενία με σημαία του Ναγκόρνο Καραμπάχ, τιμωρήθηκε γιατί ο διαγωνισμός δεν επιτρέπει πολιτικά μηνύματα. Στον ίδιο διαγωνισμό, την ίδια χρονιά (2016).

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι δεν παραδίνεται...ισοπεδώνεται.
Σε τεσσερις λεξεις τα εγραψε ολα!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε Ζελ, εβραιοπαιδο, τιναζεις λένε τον κουραμπιέ από τη ζάχαρη.

Ποπη Σουρμουκουφλη είπε...

@ 20 Μαρτίου 2022 - 6:04 μ.μ.

Λαθος δεν κυβερνουν οι φιλο-Ναζι. Το τρομοκρατος του ιρσαηλ κυβερνα.
Οτι πουν αυτοι γινεται. Βεβαια κρυβονται (ή ετσι νομιζουν) πισω απ' το ραμολιμεντο Μπαϊντεν και την εκφυλη και σαλεμενη Ευρωπη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...