Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ο πρωταγωνιστής του θίασου.

Α.Γεωργιάδης: «Θα προκληθεί παγκόσμια αναταραχή αν μειώσουμε τους φόρους στα καύσιμα

 

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι ύβρις να διαμαρτύρονται οι Έλληνες για ακρίβεια όταν πέφτουν βόμβες στην Ουκρανία»!

 

Αυτοκτόνησε πολίτης που κλείστηκε για τρεις ώρες σε ασανσέρ με τον Αδ. Γεωργιάδη

 

Παραλήρημα Α.Γεωργιάδη: «Δεν μειώνουμε τον φόρο στα καύσιμα γιατί θα κερδίσουν όσοι έχουν Porsche»

 

Καλά νέα για τον Α.Γεωργιάδη με «τις Porsche που καίνε πολύ βενζίνη»: Παραγωγή τέλος για Taycan λόγω πολέμου!

 

 

Όσο για τη φορολογία στα υπερκέρδη, η κυβέρνηση έχει ξεκόψει κάθε κουβέντα. Πρόσφατα ο Σκρέκας είπε ότι οι ιδιώτες δουλεύουν με ζημιά. Και ότι η ΔΕΗ βάζει πλάτη και στηρίζει τους αδύναμους, άρα πώς να της φορολογήσεις τα κέρδη. Άρα ο Σκρέκας δεν βλέπει κερδοσκοπία σε όλο αυτό. Και, φυσικά, δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα για να την αντιμετωπίσει.

 

Ο "κοντορεβιθούλης" υπουργός που διόρισε την ερωμένη του (ενίοτε παριστάνει και την "δημοσιογράφο") στην Περιφέρεια Αττικής, τώρα την προωθεί για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα! Η μουσικόφιλη σύζυγος και ο λογιστής κερατάς!

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άδωνις - Ζελένσκι. Άτομα εξαρτημένα από το μικρόφωνο και την κάμερα. Ο ένας τσιρίζει. Ο άλλος, απαγγέλλει. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Δοθείσης της ευκαιρίας, όσο κι αν οι στιγμές είναι τόσο τραγικές, ο Ουκρανός έχει καθημερινά και κάτι να μας πει - κι ας μην υπάρχει τίποτα καινούργιο.
Ο Άδωνις έχει το... δικό του τροπάριο. Είναι στέλεχος μιας τέλειας κυβέρνησης που τα κάνει όλα τέλεια (αυτός, η Χριστίνα Κοραή και δυο τρεις άλλοι το βλέπουν έτσι).

Ανώνυμος είπε...

Είναι όλοι τους τόσο θρασίμια και σκουλήκια που δεν έχουν το κουράγιο να πουν ότι δεν μπορούμε ρε παιδιά να κάνουμε τίποτα με τον φόρο στα καύσιμα διότι έχουμε παραχωρήσει την είσπραξη του με τα μνημόνια στους δανειστές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...