Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Δώσαμε ...δώσαμε και θα ξαναδώσουμε.

Η Ελλάδα έχει στην κατοχή της 2 πυροβολαρχίες S-300 PMU-1 με 12 εκτοξευτές και 96 βλήματα 48Ν6Ε1 που έχουν μέγιστη ακτίνα εμπλοκής τα 150 km. Από την Κρήτη, καλύπτουν το ίδιο το νησί αλλά και τα Δωδεκάνησα, ακόμα και την ανατολική δίοδο προς την Κύπρο. Τα δε συνοδευτικά ραντάρ μπορούν να παρακολουθούν μέρος των παραλίων της Μικράς Ασίας.

Όμως υπάρχει «Μυστική διπλωματία» και συμφωνίες με την Τουρκία που γίνονται απ΄ ευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου και εν αγνοία  του ΥΠΕΞ .

Την ίδια στιγμή βοά ο τόπος για συνέχιση αποστολής ποσοτήτων πυρομαχικών από αποθήκες του ελληνικού στρατού προς «τον βορρά»!

Κι όταν λέμε βοά ο τόπος το εννοούμε. Προφανώς θα το ξέρουν και στο Μαξίμου ,όπου κάνουν τον ψόφιο κοριό και ταυτόχρονα διαφημίζουν τον «εξοπλισμό της χώρας» που έρχεται!

Νταλίκες με πινακίδες βαλκανικών χωρών έχουν εντοπιστεί πάμπολλες φορές από κατοίκους περιοχών στη Θεσσαλία και στη βόρεια Ελλάδα όπου υπάρχουν αποθήκες πυρομαχικών. Εκατοντάδες τα μηνύματα του κόσμου για τις νταλίκες με πινακίδες βαλκανικών χωρών που μπαίνουν σε μονάδες φορτώνουν και φεύγουν. Για που και τι μεταφέρουν;

Η κυβέρνηση συνεχίζει να στέλνει πυρομαχικά και όπλα στην Ουκρανία; Στέλνει μόνο ρωσικής προέλευσης οπλισμό ή στέλνουμε ακόμη και «δυτικά όπλα» για τα οποία ακόμη και η μεταφορά τους από τη μία αποθήκη στην άλλη απαιτεί άδεια των ΗΠΑ;

Με τι έχουμε αντικαταστήσει όλα όσα στείλαμε και πιθανόν εξακολουθούμε να στέλνουμε στην Ουκρανία;

Η σημασία για την Ελληνική αεράμυνα σε Κρήτη-Δωδεκάνησα-

 

 

 

Οργισμένη ανακοίνωση Ρωσίας κατά Ελλάδας: “Οι ελληνικοί S-300 θα καταστραφούν αμέσως -Παραβιάζετε όλες τις συμφωνίες μας”


 

Η Ζαχάροβα προειδοποιεί την Ελλάδα: Πριν να είναι πολύ αργά εγκαταλείψετε τα επικίνδυνα σχέδια για τους S-300 στο Κίεβο

 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι πουλάνε πάλι; Μυστική συνάντηση στις Βρυξέλλες μεταξύ του εκπροσώπου της Τουρκικής προεδρίας,Ιμπραΐμ Καλίν,της διευθύντριας του Διπλωματικού Γραφείου του Κουλη Άννας- Μαρίας Μπούρα και εκπροσώπου της Γερμανικής Καγκελαρίας Jens Plötner,για την οποία μάθαμε από την Τουρκία.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε παραμύθι που πούλησε ο κερατάς. Βοηθάμε την Ουκρανία. Λαχείο, αντικαθιστούμε τα σαπάκια ΒΜΡ-1, με υπερσύγχρονα Γερμανικά άρματα. Τελικά, εξυπηρέτησε τους Τούρκους και αποστρατιωτικοποίησε τα νησιά. Και μιλάμε, για τον Έλληνα πρωθυπουργό, τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Φιάσκο στην Γερμανία με τα ΤΟΜΑ των 2 δισ. € που θέλει να αγοράσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το Βερολίνο «πάγωσε» τις παραγγελίες επειδή ήταν ελαττωματικά - Τα PUMA που αποδείχτηκαν ελαττωματικά είναι ίδια οικογένεια με τα KF-41 Lynx που ήθελε να αγοράσει το ΥΠΕΘΑ αντί 2 δισ. Ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ουκρανία κειτε πλησίον της Ελλάδος ενώ η Κύπρος εκείτο μακράν το 74.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...