Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Εκλεισαν το καπάκι της «κατσαρόλας»

 

Avangard: Επιχειρησιακό και δεύτερο σύνταγμα με τον πύραυλο «μετεωρίτη» ανακοίνωσε η Μόσχα

 

Σε θέσεις βολής όλα τα διαθέσιμα συστήματα αεράμυνας της Μόσχας!- Ρωσικά ΜΜΕ: “Eπίκειται σύρραξη Ρωσίας-ΝΑΤΟ – Θα κτυπηθούν ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις” (vid)

 

Πούτιν: "Όσο πιο γρήγορα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, τόσο το καλύτερο"

 

Η Μόσχα στέλνει το "ανφάν γκατέ" των αρμάτων της στην Λευκορωσία! Σαφής στρατιωτική ένδειξη περί επικείμενης επίθεσης ή μέρος σχεδίου παραπλάνησης;

 

Ο Κίσινγκερ επισείει τον κίνδυνο ενός παγκοσμίου πολέμου, στον οποίο δεν διστάζει να προσδώσει χαρακτηριστικά πυρηνικού χάους, ενώ θεωρεί ότι αυτός ο κίνδυνος είναι απολύτως υπαρκτός, όσο δεν εκβιάζονται διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε μια διαπραγμάτευση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την περιφερειακή σύγκρουση.

Ο 99χρονος Κίσινγκερ, φροντίζει επίσης να καταστήσει σαφές, πως όλοι όσοι επιδιώκουν την διάλυση της Ρωσίας, το μόνο που επιτυγχάνουν σε τελευταία ανάλυση, είναι να σύρουν τον πλανήτη ακόμη πιο κοντά στο ενδεχόμενο του πυρηνικού ολέθρου.

Αυτό που κάνει δηλαδή ο Κίσινγκερ, είναι να προειδοποιεί τους πάντες, ότι οι πυρηνικές δυνατότητες της Ρωσίας είναι σημαντικές και ότι αποτελούν το τελευταίο καταφύγιο στο οποίο θα προσφύγει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρώσοι φαίνεται ότι δείχνουν να έχουν καταλάβει τι θα συμβεί αν αναμετρηθούν με το ΝΑΤΟ ή τι θα συμβεί αν αφήσουν τα πράγματα ως έχει και τεθούν σε «στρατηγική ομηρεία» από το ΝΑΤΟ. Γιατί όταν ακόμα και μία… Φινλανδία έχει φτάσει στο σημείο να σε απειλεί μαζί με τα βαλτικά κρατίδια, Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία, είναι σαφές ότι έχεις πρόβλημα.
Έτσι οι Ρώσοι αποφάσισαν ότι πρέπει να είναι έτοιμοι ακόμα και για το χειρότερο σενάριο. Να πολεμήσουν ακόμα και στις πύλες της Μόσχας ή της Αγίας Πετρούπολης, όπως έκαναν δύο φορές τους δύο περασμένους αιώνες.

Ανώνυμος είπε...

Η μαριδούλα της Cabal πουλάει μούρη.....
Μπουχαχαχαχαχα χαχα.....

Ανώνυμος είπε...

Σου εχω αποκλειστικο βιντεο με τον μιστερ παντοφλα, τωρα θα το δω κι εγω χα χα χα

https://www.youtube.com/watch?v=_pO8-_0clfU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...