Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Νέος ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Τουρκία – Αισθητός σε Κύπρο και Συρία

Σείεται η Μεσόγειος!! Ισχυρός σεισμός στην Αντιόχεια στην Τουρκία πριν λίγο 6.5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με παρατηρητήρια. Το επίκεντρο ήταν στο Karatas περί τα 20 χλμ Δυτικά της Αντιόχειας. Επιφανειακός βάθος μόλις 7,7 χλμ. Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στη Συρία, Παλαιστίνη,Ιορδανία και ως το Λίβανο και τη Βηρυτό όπου έπεφταν σοβάδες..Η AFAD ανακοίνωσε ότι σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στις 20:04, με επίκεντρο την περιοχή Ντεφνέ του Χατάι.Οι Τούρκοι το δίνουν 6,4. Γίνεται λόγος για κατάρρευση κτιρίων στην Αντιόχεια. Διακοπή ηλεκτρικού στην Αντιόχεια. Καλύτερα αντί άλλης διπλωματίας ν’ αναπτύξουμε διπλωματία σεισμών με το Θεό τουτέστιν μετάνοια.. Σείεται η Μεσόγειος τον ένιωσαν όλη στη Μ Ανατολή συγχώρεσέ μας Κύριε λένε όλοι και τρέμουν. Ως και οι Λιβανέζοι βγήκαν όλοι στο δρόμο στο πόδι όλη η Συρία..Για δίδυμο σεισμό 6,4 και 5,8 Ρίχτερ στη Χατάι κάνει λόγο το (AA) Το Παρατηρητήριο Kandilli του Πανεπιστημίου Boğaziçi και το Ινστιτούτο Ερευνών Σεισμών ανακοίνωσαν ότι ένας σεισμός 6,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Hatay, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους σεισμούς με επίκεντρο το Kahramanmaraş στις 6 Φεβρουαρίου. Το Kandilli ανέφερε ότι ο σεισμός που σημειώθηκε στην περιοχή Büyükcat-Samandağ είχε βάθος 7,7 χιλιομέτρων. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ Στην περιοχή Σαμάντα της Χατάι, μόλις 3 λεπτά μετά τον σεισμό των 6,4 βαθμών, άλλος σεισμός 5,8 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή Σαμάντα της Χατάι. Αναφέρθηκε ότι ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 7 χιλιομέτρων.

 

Σεισμός Αντιόχεια: Περίπου 70 Ρωμιοί νεκροί – Τι ζητάνε οι σεισμόπληκτοι Αντιοχείς για να μην ξενιτευτεί η Ρωμιοσύνη

 

Τουρκία: Bίντεο από τους νέους σεισμούς 5,2 μέχρι 6,4 Ρίχτερ - Κι άλλοι εγκλωβισμένοι 

 

ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!! ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ:

 

Προειδοποίηση Λέκκα για νέο σεισμό έως 7 Ρίχτερ στην Τουρκία- Μπορεί να επηρεάσει άμεσα το τόξο της Κύπρου

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

🇬🇷

Η ΡΏΜΗ... ΡΩΜΙΟΣΎΝΗ ΝΑ ΠΑ ! ΝΑ... ΈΛΛΗΝ ! ΕΛΛΗΝΙΣ ! ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ !

ΑΚΟΥ! ΓΡΕΚΟΥΣ Greek Greece...
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΊ ΡΏΜΗ ! ΡΕΕΕ ΡΩΜΙΟΊ
ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟ ΠΆΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΎ.
Η ΤΖΙΜΠΡΟΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΎΝ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ.
ΣΤΗΝ ΙΩΝΊΑ ΜΑΣ ! ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΊ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΦΤΊΛΑ ! ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ! ΠΟΥ ΌΣΟ ΝΟΥ ΠΩ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΆ ΜΙΑ 💩ΟΥΛΑ ΆΛΛΑΞΑΝ ΌΛΑ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ! ΣΤΗΝ ΓΑΊΑ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΣ ΥΠΈΡΛΑΜΠΡΗ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ... ΟΠΩΣ ΑΞΊΖΕΙ ! ΧΩΡΊΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΥΣ.
ΚΑΜΠΑΛΟΜΠΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αντί σχολίων προτείνω ένα σημαντικό άρθρο του 2018 εδώ:https://christiansfortruth.com/jews-take-advantage-of-law-that-allows-them-to-hold-passports-to-three-different-countries/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...