Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Σαν πολλοί δεν κουνούν την αχλαδιά ;

 

 

Τριντό: «Ζήτω η Ουκρανία»! Πολίτες: «Άντε Γαμήσου.»,

 

Ανοιχθώμεν κουνηθώμεν, δύσκολα παραδοθώμεν!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΤΈΦΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΙΆ ΕΊΝ ΤΟΥ ΜΠΣΤΙ Η ΧΑΡΆ.🤡👹💩

Ανώνυμος είπε...

Οι ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ και οι συν αυτών, με διαταγή των εβραιων σιωνιστων προκειμένου να τους κρατούν....
Ναι ξεφλουδιζουν το Αμύγδαλο και φτύνουν την Πέτσα.....

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις τι καλο εκανε σε ολους τους φιλαθλους των ομαδων το νεο γηπεδο της ομαδας σου; Ξεβρακωσε τους "αμεροληπτους, ουδετερους και αντικειμενικους δημοσιογραφους" των αθλητικων ενημερωσεων. Εχουν φαει βαρεια πικρα γιατι βλεπουν πλεον ανοιχτα οτι η "Κουλα" αρχιζει να γιγαντωνεται...

Και με τις μεζουρες που βγηκαν στο γηπεδο του Ατρομητου αυτο ηταν το τελειωτικο τους χτυπημα, δεν μπορεσαν να παραμεινουν κρυψινοι, εκδηλωθηκαν σαν τις αδελφες σε gay parade.

Κερδισε η ομαδα σου σβηστά με τα δευτεροτριτα 3-0 τον Ολυμπιακο στο κυπελλο και βγηκε το καραφλο μουσακι και τι μας ειπε; Γιατι και πως εχασε ο Ολυμπιακος δικαιολογωντας τα αδικαιολογητα και ο,τι η ομαδα σου ειναι σε εμφανη αγωνιστικη πτωση (ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΑ!)
Ο μονος που δεν αυτοεξευτιλιστηκε ηταν ο ταλαιπωρος ο Γεωργιου.
Ολοι οι αλλοι αν τους παρατηρησεις, σε καθε γκελα του Ολυμπιακου οπως προχθες με τον Παναθηναικο, τρευλιζουν! Δεν μπορουν να ολοκληρωσουν μια απλη φραση, τους βλεπεις τους ακους ειναι σε συγχυση! Δεν βρισκουν δικαιολογιες να κανουν το ασπρο μαυρο! Και αυτοι οι πουσταραδες οι διαιτητες και τα VAR να μην μπορουν να κανουν τα στραβα ματια ρε παιδι μου!

Να δεις τι σου εχω για μετα, εκει θα παθεις οχι την πλακα σου αλλα το σοκ της ζωης σου! Τα ελεγε καιρο ο "πουστης" ο Κασταμονιτης, τον ειχε παρει χαμπαρι αρκετα χρονια πριν αλλα πιστευα ο,τι αυτα που ελεγε ηταν λογω ανταγωνισμου...

Θα στο στειλω σε e-mail αργοτερα γιατι δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ! ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΆ
ΚΑΙ ΒΟΥΟΥΟΥΡ ΣΑΝΌ ΣΤΗΝ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΜΙΣΟΣ ΒΙΑ.

ΆΝΤΕ ΚΑΛΆ ΜΥΑΛΆ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...