Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Διαφωνεί όμως και ο κρυφός αρχηγός των Σπαρτιατών ο...Βορίδης.

Το σχέδιο προσφυγής στο Εκλογοδικείο κατά της εισόδου του κόμματος Σπαρτιάτες στη Βουλή, εγκαταλείπει η Νέα Δημοκρατία, όπως προκύπτει και από τη σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Τις προηγούμενες μέρες προετοιμάστηκε το έδαφος για το ενδεχόμενο προσφυγής κατά του κόμματος, ωστόσο η αποτυχία των τροπολογιών που μπλόκαραν την κάθοδο των «Ελλήνων» του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές αλλά δεν απέτρεψαν την εκλογική επιτυχία των «Σπαρτιατών», τους οποίους στήριξε μόλις δύο εβδομάδες πριν την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις.

Μητσοτάκης: Θα τους αντιμετωπίσουμε στη Βουλή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην πολυκομματική Βουλή κατά την εισήγησή του στο υπουργικό, τονίζοντας ότι «πολλοί σχηματισμοί στη Βουλή δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη δημοκρατική πολυφωνία, αλλά ίσως να προκαλούν πολιτική «κακοφωνία».
«Σε κάθε περίπτωση, όμως, το πολίτευμά μας ξέρει πολύ καλά να αυτοπροστατεύεται και πάντα ο κοινοβουλευτισμός έχει τη δύναμη να αποκαλύπτει τα ψεύτικα είδωλα«, σε μία αναφορά που ερμηνεύεται ως πρόθεση της κυβέρνησης να μην προσφύγει στο εκλογοδικείο κατά του κόμματος, λόγω της σύνδεσής του με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά να αντιμετωπίσει τους Σπαρτιάτες με κοινοβουλευτικά μέσα.

Οι εισηγήσεις στον Μητσοτάκη και τα εμπόδια

Όπως έχει μεταδώσει το bankingnews.gr, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκαν εισηγήσεις από ορισμένα στελέχη της ΝΔ… να προσφύγουν στο Εκλογοδικείο κατά των Σπαρτιατών με το επιχείρημα ότι δεν είναι ο Βασίλης Στίγκας αρχηγός αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης του Εθνικού Κόμματος Έλληνες που παρείχε ανοικτή υποστήριξη.
Ορισμένα στελέχη της ΝΔ πιστεύουν ότι επικαλούμενοι τον φωτογραφικό νόμο κατά του Ηλία Κασιδιάρη… και με επιχειρήματα – αναρτήσεις στο facebook και στο Twitter θα αποδείξουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο αρχηγός των Σπαρτιατών.

Ποιο είναι το πρόβλημα της ΝΔ εάν προσφύγει στο εκλογοδικείο;

Εάν προσφύγει τελικά η ΝΔ στο εκλογοδικείο θα πρέπει να μπορεί να αποδείξει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο αρχηγός των Σπαρτιατών αλλά αυτό… εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου…
Το εκλογοδικείο εάν υποθέσουμε ότι ελάμβανε μια τέτοια απόφαση… δεν μπορεί να ακυρώσει κόμμα που έχει εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο αλλά ακόμη και εάν το έπραττε… δεν μπορεί να ανακατανείμει τις έδρες.
Η Ελλάδα θα οδηγηθεί υποχρεωτικά στις κάλπες, κάτι που σε κάθε περίπτωση θέλει να αποφύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επίσης η προσφυγή στο Εκλογοδικείο συνεπάγεται μια δικαστική μάχη που θα κρατήσει 1 με 1,5 χρόνο αλλά οι Σπαρτιάτες θα είναι στην Βουλή…
Επειδή τα νομικά εμπόδια είναι πολλά, επειδή εάν η ΝΔ λάβει την επαίσχυντη απόφαση να επιτεθεί στους Σπαρτιάτες λέγοντας ότι οι 241.632 ψήφοι είναι άκυροι επί της ουσίας… θα αποτύχει νομικά και θα αυξήσει την ένταση, στα όρια του μίσους μεταξύ της ΝΔ και της Δεξιάς που δεν εκπροσωπείται στην ΝΔ…
Συνταγματολόγοι πάντως με τους οποίους συνομίλησε το BN αναφέρουν ότι η στήριξη Κασιδιάρη στους Σπαρτιάτες δεν σημαίνει ότι είναι ο κρυφός αρχηγός αφού οι Σπαρτιάτες έχουν παρουσία από το 2017… αλλά δεν συμμετείχαν στις εκλογές στις 21 Μαΐου.
Πολλά στελέχη του Εθνικού κόμματος Έλληνες συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των Σπαρτιατών, αυτό είναι ακριβές, αλλά δεν συνεπάγεται ότι ο Κασιδιάρης είναι ο αρχηγός, ούτε έθεσε υποψηφιότητα ως βουλευτής…

ksipnistere.com

 

«Αερολογίες» τα περί αποβολής των «Σπαρτιατών»: «Θα πρέπει να ξαναγίνουν οι εκλογές» λένε συνταγματολόγοι

 

 To μίσος Μητσοτάκη κατά Κασιδιάρη… κινδυνεύει να τον οδηγήσει σε πολιτική αυτοκτονία

 

Είναι απορίας άξιον γιατί δεν ανοίγουν τα στόματα τους οι πρώην του ΛΑΟΣ αφού ως σύνορκοι του Βορίδη γνωρίζουν ότι ο κρυφός αρχηγός όλων των εθνικιστών –ακροδεξιών από πολύ παλιά είναι ο Βορίδης. Απλά παραμένει στην δημοκρατική «αφάνεια» ελπίζοντας πως κάποτε θα πάρει για λογαριασμό όλων την εξουσία στην Ελλάδα.Κάποτε σε ανύποπτο χρόνο ο Μέγας ακροδεξιός μέντορας του είπε ...Εμείς δεν βιαζόμαστε. Όλοι μας είμαστε αναλώσιμοι μπροστά στον μεγάλο σκοπό που είναι η επικράτηση της ιδεολογίας μας.Όσα χρόνια και να περάσουν στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Ο Βασίλης Στίγκας, προέρχεται από την ίδια πολιτική μήτρα που γέννησε τους "νεοφασίστες" της ΝΔ, Άδωνη – Βορίδη – Πλεύρη: το ΛΑΟΣ .

Κασιδιαριάδα.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε μη βγάλετε και τον Καρατζαφέρη ακροδεξιό.....
Αυτό το εβραιοειδες.

Ανώνυμος είπε...

ΈΤΣΙ ! ΕΚΕΊ !
ΣΑΣ ΤΑ ΛΈΝΕ ΜΕ ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΤΑΜΠΕΕΕΛΕΣ
ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ...
ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΌΤΙ ΘΈΤΕ ΝΑ ΑΚΟΎΤΕ.
ΑΛΛΆΑΑ...! ΈΜΠΡΑΚΤΑ
ΌΜΩΣ ΜΌΝΟ ΧΑΖΑΡΟΚΟΛΠΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

ΚΌΨΤΕ ΦΆΤΣΕΣ ΒΓΆΛΤΕ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ.

ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ !
ΠΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΆΤΕ ΡΕ !? ΤΑΧΤΙΚΆ ΈΤΣΙ ? ΜΕ ΦΊΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΎΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΜΠΆΝΙΟ !?
ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΤΕ ΜΕΤΆ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΌ !!! ΚΙΟΧΙ ΓΙΑ ΣΆΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΜΌΝΟ ΈΝΑΣ ! ΑΠΤΗΝ ΠΑΡΈΑ. ΜΕ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΊΛΟΥΣ ! ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ
ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΜΑΖΊ.

ΕΕΕ !?

Ανώνυμος είπε...

τουρλουs μπουρδουs σουρλουs κλανομπουρδουs μπουρδου τουρλου μπουρδου κλανον πριτσ προυτσ πρατσ μπουρδεs...

ΕΕΕ!?

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΊΟΙ ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΚΑΙ ΛΕΞΙΛΌΓΙΟ...

ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΜΠΨΟΦΟΦΟΡΟΙ.

ΛΥΠΗΡΌ ΚΙΟΜΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

"ΕΑΝ"ΟΙ ΜΠΨΟΦΟΦΟΡΟΙ ΜΠΨΟΦΗΖΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΜΠΙΝΕ ΑΡΧΙΑΡΚΟΥΔΙ"ΕΑΝ"......ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΠΡΩΕΔΡΑ ΣΤΟ ΒΩΛΗ Ο ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ ΡΩΠΟΠΕΡΠΗΡΗΘΡΑ...ΑΤΕΙΜΟΙ ΜΠΨΟΦΟΦΟΡΟΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΡΕ,ΤΕΤΟΙΟ ΧΕΣΙΜΟ ΡΕ,,,, ΤΕΤΟΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΡΕ,ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΔΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΜΠΡΕ???ΛΥΠΗΡΟ ΚΙΟΜΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!!

ΕΕΕ?

ΑΤΙΜΗ ΚΑΙΝΩΝΙΑ...

ΤΙ ΜΠΨΟΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΜΠΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

🤣🤪
ΧΑΧΑΧΑΑΑ

ΣΕ ΠΛΉΡΗ ΣΎΓΧΥΣΗ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟ'ΙΑ paranoid...
💩ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ

ΓΜΣΤ

ΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣🤪

ΚΑΛΆ ΜΠΆΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΎ

Wtf ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...