Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Α ρε μπαγάσα χοντρέ με τα σκουπίδια σου.

Γέμισες για τα καλά το «πολιτικό» πεδίο με πάσης φύσεως άχρηστα υποκείμενα που τώρα πλακώνονται ποιος είναι το λιγότερο ελεεινό πολιτικά υποκείμενο.. Εαν υπήρχαν φούρνοι ίσως κάτι σωζόταν. Γενικότερα, τίποτα δεν πάει χαμένο από τον «αγώνα» και τη σπορά του Γιώργου Καρατζαφέρη .Όσο για τις λέξεις που χρησιμοποιούμε φασίστες νεοναζί κ.α είναι πολύ μικρές μικρές για να εκφράσεις τι υποκρύπτεται πίσω από αυτή την συμμορία.

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη-Βελόπουλου στη Βουλή: Είσαι φαιδρός, παρακαλούσες τον Σαμαρά να σε βάλει ευρωβουλευτή. Απαντώντας, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε πως η Νέα Δημοκρατία είναι ντροπή της Δεξιάς και αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «κουβαλητή» και «γλείφτη» του συστήματος. Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Βελόπουλο, που αποχωρούσε από την αίθουσα, φώναξε: «Μη φεύγεις! Αφού ήθελες να το κάνεις προσωπικό, να είσαι έτοιμος να ακούσεις. Αν αρχίσω να αναφέρω δηλώσεις σου κατά της ΝΔ πριν το 2014 θα βρω 1.000. Ποιος ξέρει καλύτερα από μένα πόσο παρακαλούσες τον Σαμαρά το 2014 να κατέβεις ευρωβουλευτής» είπε με νόημα, και πρόσθεσε: «Να ξέρει ο λαός ότι δεν είσαι στη ΝΔ επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς να πας στο Κάραβελ. Το σόου, το έκανες, να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Εμένα δεν μπορείς να κοροϊδεύεις. Αμφιβάλλω αν είχες φίλο στο τρένο, που λες, μάλλον ψέμα είναι και αυτό. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό γιατί σε ξέρω καλά, άρα θα είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες, και σε κόψανε, και σου έκατσε να γίνεις τώρα αρχηγός».«Λέει ο ''κουβαλητής'' συστήματος ότι παρακαλούσα να κατέβω. Αρνήθηκα στον Σαμαρά λόγω ΑΟΖ» απάντησε ο κ. Βελόπουλος, και πρόσθεσε: «Εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλεί για να γίνει βουλευτής δείχνει εμένα. Η ΝΔ είναι ντροπή της Δεξιάς. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα πάω σε αυτό το κόμμα. Αυτός είσαι, συκοφάντης και γλείφτης του συστήματος».

 

22% στην Μακεδονία ο Βελόπουλος! Τα 1400 βιογραφικά από όλη την Ελλάδα για 42 θέσεις στο ψηφοδέλτιο - νίκης της Ευρωβουλής και η «Σιδηρά Kυρία» του εκλογικού μηχανισμού που ελέγχει όλη την Ελλάδα από την έδρα του κομματικού «στρατηγείου» στην συμπρωτεύουσα. «Το αόρατο κουμάντο που απολογείται μόνο στον πρόεδρο και τον θεό»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ
ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ
ΜΕ ΔΉΘΕΝ ΚΟΝΤΡ€$...!
ΚΛΠ
ΜΠΟΥΡΔΕΣ
ΚΑΙ ΞΈΧΝΑ
ΤΗΝ ΑΠΆΤΗ 19 ΠΟΥ
ΟΙ 301 ΌΛΟΙ ΜΕΣΑ ΈΞΩ...
ΣΟΥΚΑΝΑΝ!!!
ΠΑΛΙΟ ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
ΆΒΟΥΛΑ ΠΙΌΝΙΑ.
🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️
ΑΛΟΟΟΧΑΑΑ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...