Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο μόνος έντιμος του ΜΑΞΊΜΟΥ.

 35 αστυνομικά οχήματα και 27 μηχανές η συνοδεία Μητσοτάκη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης για να εξαγγείλει «μέτρα» κατά της σχολικής βίας

Δύο ντουζίνες αυτοκίνητα με σωματοφύλακες κλπ, συνοδεύουν πάντα τον διεφθαρμένο γόνο της οικογένειας διαχρονικών μιζοληπτών - αρπακτικών, που ζει εις βάρος του κράτους..

 

18 δημόσια αυτοκίνητα και περιπολικά γίνονται ταξί όταν είσαι ο Μητσοτάκης


 

Τ σκυλάκια ποτέ δεν χάνονται...Σε θέση στον ΟΗΕ ο Γιώργος Κατρούγκαλος.


 

Τριτοκοσμικές σκηνές στον ΟΣΕ: Τρένο σταματάει σε διάβαση για να ρυθμιστεί η κυκλοφορία από το πλήρωμά του (βίντεο)


 

Χθες, η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, απαντώντας σχετικά με τις αφύλακτες διαβάσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο είπε ότι οι αφύλακτες ισόπεδες διαβάσεις πεζών, ζώων και τροχοφόρων είναι 552 και οι 304 εξασφαλίζονται με αυτόματα ηχοφωτεινά σήματα και αυτόματα δρύφακτα. Μάλιστα εξήγησε ότι μέχρι να εγκατασταθούν αυτόματα συστήματα στις αφύλακτες, «ο ΟΣΕ, αφού λάβει και τη συναίνεση της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, προτίθεται να διαθέσει εκπαιδευμένους φύλακες επί των αμαξοστοιχιών προκειμένου να καλύπτουν τις διαβάσεις, διακόπτοντας την οδική κυκλοφορία και αφού προηγουμένως η αμαξοστοιχία σταθμεύσει». Από πού να το πιάσει κανείς; Το 2024, και μετά από πολλά δυστυχήματα με πιο δραματικό των Τεμπών, υπάρχουν ακόμη 248 αφύλακτες διαβάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...