Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος.

Για να χαλαρώσει το θέμα Αυγενάκη επειδή άρχισαν να βγαίνουν και άλλα άπλυτα στην φόρα παίζουμε όλοι ...Ρέμο.

 

 Τώρα μπορεί κανείς να σχολιάσει αυτόν τον απίθανο τύπο που λέγεται Αυγενάκης και προφανώς έχει συνηθίσει να παριστάνει τον τζάμπα μάγκα εδώ και χρόνια, μέχρι που την πάτησε. Μας έλεγαν ότι υπάρχει και βίντεο. Το ακούγαμε με κάθε επιφύλαξη, κάνοντας την σκέψη ότι ποιος θα είναι τόσο τρελός για να βγάλει ένα τέτοιο ντοκουμέντο στην φόρα και να κάψει τον κύριο Υπουργό; (και μετά να τον στείλουν για μόνιμες διακοπές σε καμιά βραχονησίδα βεβαίως – βεβαίως) ο κύριος Αυγενάκης φέρθηκε έτσι σε μέρος που όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει κάμερα. Σε μέρη που δεν υπάρχουν κάμερες δηλαδή πώς συμπεριφέρεται; Βέβαια το περιστατικό με το χαστούκι που έδωσε σ’ ένα εργαζόμενο νεαρό παιδί στο αεροδρόμιο ήταν γνωστό εδώ και ημέρες στη διοίκηση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και πιθανώς σε κυβερνητικά στελέχη. Άρα έπρεπε να τον είχαν πετάξει έξω από τη ΝΔ με τις κλωτσιές και μόνο γιατί, όπως καταλάβατε, ο συγκεκριμένος τύπος (ανθρώπου και πολιτικού) όχι μόνο είπε ψέματα ότι δήθεν πήρε το τηλέφωνο από το χέρι του υπαλλήλου (ενώ όλοι είδαμε στο βίντεο το χαστούκι) αλλά δεν παραιτήθηκε και από βουλευτής. Λυπηρό για όλους εκτός από τον ίδιο και για τη ΝΔ.Το μόνο που ήξερε να κάνει καλά ήταν να εκβιάζει όλους τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν το φιλαράκι του σε όλες τις δουλειές Κουράκη που κατέβαινε όμως με το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να πρασινίσει ο νομός. Αυτό ήταν και το μεγάλο κατόρθωμα αυτού που ήθελε να το παίζει  Κρητικάρχης . Όχι τίποτα άλλο, αλλά τον είχαν και υπουργό τόσα χρόνια. Μαλιστα τον είχαν βάλει και Υπουργό Αθλητισμού για να πατάξει και την βία στα γήπεδα;

Το ωραίο είναι που ενω ο Κούλης  δεν τόλμησε να απαντήσει ευθέως στην σφοδρή επίθεση Σαμαρά-Καραμανλή και δεχόμενος σκληρή κριτική από τους βουλευτές του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, επιχειρεί ένα επικοινωνιακό μπαράζ με αφορμή την υπόθεση του Αυγενάκη προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης , και να εμφανιστεί εκ νέου ως ο σκληρός κυρίαρχος.


 

5plus μύρια για ένα “μποστάνι” κύριε Αυγενάκη μας;

 

Από που κρατάει ο Αυγενάκης τον Μητσοτάκη;

 

Με στοργή και τρυφερότητα φέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αγαπημένο του συνεργάτη, Λευτέρη Αυγενάκη

 

«Κάτσε 2-3 μήνες εκτός μέχρι να περάσει η μπόρα…»

 

Αυγενάκης: Το πολιτικό «πρωτοπαλίκαρο» του Κυριάκου

 

Το Μαξίμου διαμηνύει ότι ο Αυγενάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ

 

Τα κατορθώματα του Αυγενάκη έγιναν άρθρο στο Politico

 

Πυρά εκ των έσω για τον Λευτέρη Αυγενάκη

H Nτορίτα αποκηρύσει το παιδί της

 

Το Facebook αφαιρεί το βίντεο Αυγενάκη ως...παραπλανητικό! Το δημοσιεύουμε ξανά λοιπόν...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το απόλυτο υπερσούργελο. Να βρεθεί ένας φίλος αυτού του τρισάθλιου πολιτικού απατεώνα που να είναι εντάξει και να μην κλέβει και να μην εξαπατά το κράτος και τι στον κόσμο. Δείτε ομαδάρες που έστησε. Ντόρα-Καιρίδης (πρόεδρος-αντιπρόεδρος) στην επιτροπή Εξωτ. και Άμυνας. Σκέρτσος-Πατέλης αφεντικά στο Μαξίμου για να γίνουμε Λοατκοχώρα α λα Τριντώ.
Ο Λ. Αυγενάκης είναι από τους πιο στενούς ανθρώπους της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη. Και ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο το 2010, μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά, είχε προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, για να επιστρέψει και πάλι στη Ν.Δ. μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν επέστρεψε και εκείνη.
Ενας τόσο πιστός άνθρωπος αμείφθηκε από τον Κ. Μητσοτάκη με υπουργικούς θώκους. Κι αν στον τελευταίο ανασχηματισμό βρέθηκε εκτός, ποτέ του μάλλον δεν ένιωσε να είναι χωρίς εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αυγενάκης δεν είναι κανονικός άνθρωπος. Δεν ένιωσε ποτέ έτσι. Είναι του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Κι όταν η απάντηση σε αυτό είναι «στα παπάρια μου, ποιος είστε», η αντίδραση θα είναι από μετάθεση στην πινέζα, μέχρι χαστούκια. Γιατί η Ελλάδα του Αυγενάκη έτσι έχει μάθει. Να μην έχει πολίτες αλλά ραγιάδες. Έτσι μας έμαθαν. Να καταπίνουμε τέτοιες συμπεριφορές. Να τις θεωρούμε φυσιολογικές. Να ξέρουμε ποιος είναι ο Αυγενάκης. Και άμα λαχει να γυρίζουμε το αεροπλάνο πίσω για να ανεβεί ο υπουργός. Ο πολυχρονεμένος μας… Ο νταβατζής μας. Αυτός που είναι πάνω από εμάς. Που άμα γουστάρει θα δώσει και καμιά μπάτσα για να μάθουμε ποιος είναι… Ο υπάλληλος του αεροδρομίου παραλίγο να είναι απλά ένα ακόμα θύμα των Αυγενακηδων αυτής της χώρας.
Η δύναμη της εικόνας, το αίσχος του Αυγενάκη σε… ζωντανή μετάδοση, ίσως και να τον κάνει κάτι άλλο: Έμπνευση για το πώς θα αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα τους Αυγενακηδες τούτης της πλάσης. Ας ξεκινήσουμε με την απάντηση «στα παπαρια μας ποιος είσαι».
Κάτι τελευταίο: Αυγενάκης δεν γίνεσαι. Γεννιέσαι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...