Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Τον έφαγε η πλεονεξία.

Ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος Βουρλιώτης με πόρισμά του ειδοποιεί τις εισαγγελικές Αρχές περί των ενδείξεων που κατέχει, ενώ παράλληλα δεσμεύει την κινητή και ακίνητη περιουσία του, μέχρι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ.

 
H Αρχή ερευνώντας εταιρεία του τραγουδιστή, «σκόνταψε» στη διάπραξη τυχόν αξιόποινων πράξεων εκ μέρους του τραγουδιστή και συγκεκριμένα φοροδιαφυγής ύψους 1.500.000 ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μετά από αυτό προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρείας, σκαφών αλλά και θυρίδων στην περίπτωση που υπάρχουν έως το ποσό του 1.500.000 ευρώ.


Η έρευνα της Αρχής εντόπισε τη φοροδιαφυγή του τραγουδιστή όχι από τον χώρο του θεάματος και της πίστας αλλά από εταιρεία που έχει. Η Αρχή, μετά από πολύμηνη έρευνα, προχώρησε σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρείας, σκαφών αλλά και τραπεζικών θυρίδων -εφόσον βρεθούν-, έως 1,5 εκ. ευρώ.

Στο πόρισμα της Αρχής γίνεται αναφορά στις χαμηλές φορολογικές δηλώσεις που έχει υποβάλει ο τραγουδιστής και ειδικότερα φέρεται ότι την τελευταία πενταετία στις δηλώσεις του καταγράφεται εισόδημα περίπου 50.000 ευρώ ετησίως.

Το ύψος του ποσού «προκάλεσε» τους ελεγκτές της Αρχής, καθώς θεωρείται ιδιαιτέρως χαμηλό για τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνη, που είναι από τους πλέον δημοφιλείς της χώρας με άκρως επιτυχημένες νυχτερινές εμφανίσεις και συναυλίες σε κοσμικά μέρη και νησιά που συγκεντρώνουν κάθε χρόνο Έλληνες και αλλοδαπούς επιχειρηματίες, σημαίνοντα πρόσωπα κ.λπ.

Κλείσιμο στον φάκελο περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι ελεγκτές και μαζί με το πόρισμα της Αρχής έχουν παραδοθεί ήδη στον Οικονομικό Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες διενεργεί έρευνα για την υπόθεση αυτή.

 

Δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του Αντώνη Ρέμου μέχρι το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ

 

 

«Μαύρες μέρες» για τον Αντώνη Ρέμο! Η αρχή καταπολέμησης μαύρου χρήματος δέσμευσε λογαριασμούς του και ακίνητη περιουσία για τεράστια φοροδιαφυγή που εκτιμάται άνω του 1,5 εκατ. ευρώ. Έλεγχος και σε συνεργάτες του από τον οικονομικό εισαγγελέα που έχει πλέον την δικογραφία στην διάθεση του.

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...