Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Η άνοδος των μυρίων

Έρχονται κατά χιλιάδες – Στους 12.264 οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα έως και τον Απρίλιο

 

 

Η CIA ψάχνει για πράκτορες – Τι προσόντα χρειάζεται κάποιος για να ενταχθεί

 

 

Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο τα αδήλωτα όπλα στη χώρα - Διακινούνται κυρίως σε Κρήτη και Αθήνα

.....Και τα δύο εκατομμύρια οι λάθρο.


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Στόχος το ξεπάστρεμα των Γερόντων ;

Απίστευτη παραδοχή εκ των βασικών «ειδικών» που προωθούσαν τους εμβολιασμούς κατά Covid-19. Παραδέχθηκε πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες! Η κυβέρνηση είναι βαθιά εκτεθειμένη καθώς υποχρέωσε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να εμβολιαστεί με πειραματικά σκευάσματα, προχωρώντας μάλιστα σε εξαναγκασμούς, εκβιασμούς και καταπιέσεις.

Η «δικαιολογία» του Γ.Μαγιορκίνη πως «περιορίστηκε το εμβόλιο στις μεγάλες ηλικίες», είναι… εγκληματική και κυριολεκτικά θυμίζει ναζιστικά πρότυπα..

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι έπρεπε να γίνουν «πειραματόζωα» για χάρη των εταιρειών, και η ζωή τους δεν είχε καμία αξία...

 

Γ.Μαγιορκίνης: «Ξέραμε για τις θρομβώσεις που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες»!

 

 

Η AstraZeneca παραδέχθηκε επίσημα ότι το εμβόλιο της κατά του Covid19 μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση. Δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες! ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!

 

Συνεχίζονται κανονικότατα οι «έτσι ξαφνικά» θάνατοι τού Τσιόδρα...

 

«Έτσι ξαφνικά»

 

 

Πάνω από όλα η  μίζα.

Τα δισεκατομμύρια που διακίνησε ο Σταύρος Παπασταύρου με την παρέα του από την οφσορ του από τις Μπαχάμες στις Βερμούδες και από εκεί στις τσέπες της μαφίας των Αθηνών

 

Το έγγραφο -φωτιά της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,οι μίζες και το πάρτι πλουτισμού σε καμμένα,δάση και ρέματα



Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Η... Εκκένωση

Επτά μήνες μετά τις συντονισμένες επιθέσεις με την υπογραφή της Χαμάς και το ισραηλινό σφυροκόπημα που ακολούθησε στη Γάζα, το Ισραήλ ετοιμάζεται για την επίθεση στη Ράφα, ενώ απομακρύνονται όπως όλα δείχνουν οι ελπίδες για την επίτευξη εκεχειρίας. Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε πριν από λίγο τους κατοίκους της Ράφα, να κινηθούν προς μια διευρυμένη ανθρωπιστική ζώνη, εν όψει της αναμενόμενης επίθεσης στην πόλη όπου έχουν βρει καταφύγιο περισσότεροι από 1,4 εκατομμύρια άνθρωποι. Xιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν αρχίσει να εκκενώνουν την Ράφα που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, καθώς το Ισραήλ ετοιμάζεται να κλιμακώσει με εισβολή του κατοχικού στρατού στην περιοχή.

Το πρωί ο ισραηλινός στρατός διέταξε τους Παλαιστίνιους να εκκενώσουν τις ανατολικές συνοικίες και να μετακινηθούν προς τους καταυλισμούς για εκτοπισμένους στις περιοχές Χαν Γιουνίς και αλ Μαουάσι. Στη πόλη της Ράφα, που ήδη έχει δεχθεί και δέχεται βομβαρδισμούς, έχουν συγκεντρωθεί 1,2 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι αναζητώντας εκεί καταφύγιο.

 

Πληροφορίες για επιχείρηση «απομάκρυνσης αμάχων» από τη Ράφα – Αντίστροφη μέτρηση για ισραηλινή επίθεση

 

H ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα άρχισε..ως ” ανθρωπιστική”! Η πρώτη δίκαιη κι ανθρωπιστική γενοκτονία στην ιστορία!!

 


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...