ΚΟΥΪΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ 1...ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ/ΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΥΥΠ ΑΘΗΝΩΝ (ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ)? 2...ΠΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΕΥΥΠ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ? 3...ΤΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ? 4...ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΕΥΥΠ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ? ΒΟΗΘΕΙΑ: ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΣΚΕΤΟ ΣΤΡΑΒΑ, ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΗΛΙΘΙΩΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ...ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ!
Τέλος ο Γιώργος Γαμπρίτσος από το Δ.Σ. της ΕΡΤ...
-
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της ΕΡΤ φέρεται να γνωστοποίησε
σήμερα στην εταιρεία, ο μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλός της, Γιώργος
Γαμπρίτσος....
Βάστα Τούρκο να γιομίσω...
-
*Γίνεται πλέον αντιληπτό* αυτό για το οποίο επιμέναμε από την πρώτη στιγμή, *σε
πείσμα όλων εκείνων που θεωρούν ότι το αισιόδοξο αφήγημα μπορεί να στήνετα...
Mας πήραν είδηση.
-
Πολύ μέλι και τηγανίτα τίποτα.
Λευκός Οίκος: Η Μπάντα έπαιζε το «Πέρα στους πέρα κάμπους» και «Νινανάι
γιάβρουμ», και....χόρευαν οι καλεσμένοι.
Φόρεσε ...
1 σχόλιο:
ΚΟΥΪΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
1...ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ/ΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΥΥΠ ΑΘΗΝΩΝ (ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ)?
2...ΠΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΕΥΥΠ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ?
3...ΤΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ?
4...ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΕΥΥΠ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ?
ΒΟΗΘΕΙΑ:
ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΣΚΕΤΟ ΣΤΡΑΒΑ, ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΗΛΙΘΙΩΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ...ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ!
Δημοσίευση σχολίου