Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Οι κομμένοι από τους ταλιμπάν του Γιωργάκη



θα πρέπει να θεωρούνται αποκλεισμένοι από μια κυβέρνηση του Γιώργου:

- Η Βάσω Παπανδρέου.

- Ο Απ. Κακλαμάνης.

- Ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος βέβαια θα πληρώσει και όσα κατά καιρούς έχει πει κατά του Γιώργου (ο οποίος ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ...), αλλά και όσα πρόκειται να αποκαλυφτούν αμέσως μετά τις εκλογές για τους χειρισμούς στην κρίση των Υμίων (στο βιβλίο των Μιχ.

Ιγνατίου και Θαν. Έλλις, που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Λιβάνη).

- Στελέχη σαν τον Π. Ευθυμίου, και τον Κ. Σκανδαλίδη.

- Κάποια στελέχη της επιρροής Βενιζέλου, τα οποία θα πληρώσουν τη στήριξή τους στον βασικό ανταγωνιστή του Γιώργου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

- Ακόμα, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, παίζεται και η συμμετοχή της Άννας Διαμαντοπούλου!

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο τον Ευάγγ. Βενιζέλο.....


Είτε θα του προταθεί κάποιο υπουργείο «μικρό» (μιλούν για το... Μακεδονίας-Θράκης), με στόχο να αρνηθεί, κάτι που θα βόλευε τον Γιώργο.


- Είτε θα του προταθεί η θέση του προέδρου της Βουλής, οπότε ο Βενιζέλος θα έχει δυσκολία να αρνηθεί, δεδομένου ότι η θέση αυτή είναι η τρίτη θεσμικά. Ωστόσο από το περιβάλλον του Βενιζέλου διοχετεύεται πως θα αρνηθεί αυτήν τη θέση, που δίνει την αίσθηση «τιμητικής αποστρατείας». Είναι δε χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες μέρες λέει δημόσια ότι δεν τον ενδιαφέρουν υπουργικοί θώκοι...

Επίσης, θεωρείται βέβαιο ότι θα προταθούν «μικρές» θέσεις σε στελέχη που στήριξαν τον Βενιζέλο, όπως τον Ανδρέα Λοβέρδο, με στόχο να τους «κοντύνει», αν και ο Λοβέρδος εκτιμάται ότι θα έρθει πρώτος σε σταυρούς στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια, τη Β΄ Αθήνας. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...