Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ Κυκλοφορεί παλαβιάρης ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ στους δρόμους



Δεκάδες μπλόκα και περιπολίες για τον φρενοβλαβή που πυροβολεί περαστικούς μέσα από το μαύρο του τζιπ. Οι αστυνομικοί με δρακόντεια μέτρα σε όλους τους δρόμους της Αθήνας προσπαθεί να εντοπίσει και να συλλάβει τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με ένα μαύρο τζιπ και πυροβολεί αδιακρίτως ανυποψίαστους πολίτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών, ο μανιακός οδηγεί ένα μαύρο τζιπ δεκαετίας με φιμέ τζάμια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πυροβολεί από τα δεξιά, δηλαδή τη θέση του συνοδηγού, με αποτέλεσμα οι κάλυκες να πέφτουν στο κάθισμα του συνοδηγού και έτσι η αστυνομία δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν χρησιμοποιεί 9άρι ή 22άρι πιστόλι. Ο μανιακός κυκλοφορεί και πυροβολεί από τις 18:30 έως τις 21:30 το βράδυ, όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία των ερευνών, ενώ από κάμερα καταστήματος στο Μοσχάτο έχει καταγραφεί το μαύρο τζιπ, αλλά δυστυχώς όχι ο αριθμός κυκλοφορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση του έχει προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους της Αθήνας, με αποτέλεσμα η αστυνομία να δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα για περίεργους κρότους που ίσως μοιάζουν με πυροβολισμούς.

Οι επιβεβαιωμένες επιθέσεις του μανιακού

Τέσσερις επιβεβαιωμένες επιθέσεις έχουν γίνει μέσα σε 48 ώρες από τον μανιακό, Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές για τον εντοπισμό του μανιακού με το τζιπ που σπέρνει τον πανικό στους δρόμους του λεκανοπεδίου, ενώ αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις και "ύποπτα" μαύρα τζιπ.

Το απόγευμα της Τετάρτης μία γυναίκα στα Άνω Λιόσια ειδοποίησε την αστυνομία όταν άκουσε έναν κρότο την ώρα που πετούσε τα σκουπίδια και είδε το μαύρο τζιπ. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την καταγγελία της γυναίκας που δεν έχει τραυματιστεί.

Οι αστυνομικοί ερευνούν προσεκτικά και μία δεύτερη καταγγελία για επίθεση του μανιακού αυτή τη φορά το βράδυ της Δευτέρας στην Γέφυρα της Καβάλας. Ένας 17χρονος Αφγανός ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι που νόμιζε ότι είχε προκληθεί από κάποιο πετραδάκι που πετάχτηκε από αυτοκίνητα. Αργότερα ο πόνος έγινε πιο δυνατός και πήγε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν βλήμα πυροβόλου όπλου.

Την ίδια στιγμή από τις τέσσερις επιβεβαιωμένες επιθέσεις, μία γυναίκα γλίτωσε στο Μοσχάτο από τα πυρά την περασμένη Δευτέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...