Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Οι άρες μάρες κουκουνάρες του ΛΑγΟΣ


Ο πρόεδρος του ΛΑγΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον «Αθήνα 984», ανέφερε πως «τα μέτρα είναι προς τη σωστή πλευρά ακόμη κι αν έχεις επιμέρους διαφωνίες» και διερωτήθηκε: «Έχουμε μια μαζοχιστική κυβέρνηση που ή έχει γεμάτο το σεντούκι και δεν δίνει τίποτα ή μήπως είναι άδειο το σεντούκι; Μόνο οι αιθεροβάμονες και οι λαϊκιστές αντιδρούν στα μέτρα», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κωστής Αϊβαλιώτης, δήλωσε:
«Η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης μοιάζει με την εμμονή κάποιου να κοιτάζει τη δύση για να δει την ανατολή του ήλιου... Η φορολογική καταιγίδα απομακρύνει όχι μόνο την ανάπτυξη, αλλά και την ελπίδα ανάπτυξης...».

Παρεμπιπτόντως, Με τα πολλά, η Μπουμπούκα βρήκε επιτέλους τηλεοπτική στέγη. Και όχι δεν είναι το «Greek Idol», ούτε το «Dancing with the stars». Ο ΑΝΤ1 της άνοιξε για μια ακόμα φορά την αγκαλιά του,και σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεοπτική… «Μπουμπούκα» θα είναι η τρίτη κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Η Ευγενία θα κάθεται ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και τον Βαγγέλη Περρή. Μεγάλη υποχώρηση για τη... μεγάλη μαέστρο. Από οικοδέσποινα εκπομπής, πανελίστρια σε talent show και μάλιστα δίπλα στον πληθωρικό και παρ΄ολιγο συνυποψήφιο του Μπουμπούκου της.. Ψινάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...