Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Η αλήθεια για την «διαγραφή» του ΚουριαννίδηΔήλωση του γραφικού μπουμπούκου που για το μόνο που κάνει είναι να…. Παρακολουθεί…. τις «τσαχπινιές» της μπουμπούκας του. Ας αφήσει τα πατριωτιλίκια γιατί του πέφτουν λίγο… βαριά τα «παντελόνια» .Είπαμε μέχρι κυλόττες . Για τον μητσοτακο-βοριδη δεν έχουμε μα πούμε τίποτα άλλο. το μητσοτακο… τα λέει ΟΛΑ. Όσο για τον ΘΑΝΑΣΑΚΗ; ………

"Τον κ. Κουριανίδη, τον παρέπεμψα εγώ προσωπικά στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, διότι, αν και τόσο εγώ ως Γραμματεύς της Κεντρικής Επιτροπής, όσο και ο κ. Μάκης Βορίδης, ως Γραμματεύς της Κ.Ο. του κόμματος, σαφώς του ξεκαθαρίσαμε ότι κομματική εντολή, να μην ταυτίσει καθ'οιονδήποτε τρόπο την παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου του Κώστα Πλεύρη με τον ΛΑ.Ο.Σ. Αυτή η εντολή μπορεί να είναι ορθή, μπορεί να είναι λανθασμένη. Σε αυτό θα απαντήσω παρακάτω. Πάντως η ουσία παραμένει, ένα στέλεχος του Κόμματος, ιεραρχικά σε επίπεδο Ταγματάρχου, ας πούμε, έλαβε μία εντολή από δύο Ταξιάρχους. Εάν την θεωρούσε λανθασμένη, μπορούσε να απευθυνθεί στον Αρχηγό, να εξηγήσει τις ενστάσεις του και αν ο Αρχηγός με νέα εντολή, αποφάσιζε διαφορετικά, ασφαλώς βάσει της ίδιας αρχής της Πειθαρχίας που θέσαμε, οι δύο Ταξίαρχοι αμέσως θα πειθαρχούσαν στον Ιεραρχικά τους ανώτερο, δηλαδή στον Αρχιστράτηγο. Έκανε αυτό ο κ. Κουριανίδης; Όχι! Μόνος του αποφάσισε να παρακάμψει όλη την Δομή!...εάν μία τέτοια συμπεριφορά δεν είναι άξια απολογίας;...τότε πια είναι θα ήθελα ειλικρινά να μου πείτε;..."

Σε μια εκδήλωση που πήγαν και στελέχη της Ν.Δ αλλά κανείς δεν θεώρησε λογικό να τους το απαγορεύσει, το να το απαγορεύει όπως λέει ο Καρατζαφέρης δεν αντέχει σχολίου. Είναι μια γελοία δικαιολογία. Πόσο μάλλον εάν συνυπολογίσουμε πως ο πατήρ ΠΛΕΥΡΗΣ ήταν υποψήφιος βουλευτής του μορφώματος το 2004.Συμετυχε στο τότε συμβούλιο των ΑΡΙΣΤΩΝ? του κόμματος, και είναι ο άνθρωπος που πάτησε πάνω του ( διότι είχε προηγηθεί ο ΠΛΕΥΡΗΣ του ΛΑγΟΣ με την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και ήταν πανελλαδικά δικτυωμένος ) ο Καρατζαφύρερ για να ξεπεράσει τότε το 1.5 % και να μπει στην χρηματοδότηση των κομμάτων. (ενας άλλος από τους… σωτήρες του ήταν ο Χρυσόστομος Περιστερίου που μεσολάβησε στο Φανάρι για μερική πριμοδότηση, για αυτό και ηταν… γενναιόδωρος ο φύρερ απέναντι του). Εάν δεν συνέβαινε αυτό θα ήταν φυλακή, διότι είχε υπογράψει μια…. βαλίτσα απλήρωτες επιταγές και γραμμάτια. Έτσι παίρνοντας ο καρατζαφύρερ την σωτήρια χρηματοδότηση ξελάσπωσε, και μετά άρχισε την σταδιακή αντίστροφη μέτρηση για τους… σωτήρες του. Σου λέει ο πονηρός Αρκάς, όλοι ξέρουν την κατάσταση μου, και αύριο ίσως θελήσουν μερίδιο από την… πίτα. Πρέπει να τους…. απομακρύνω, εκτός των υποτακτικών που θα επιλέξω, όχι μόνο για να κονομήσουν και αυτοί, άλλα θα πρέπει να είναι και διατεθειμένοι να μου δίνουν και από την δική τους πίτα μερίδιο. Έτσι άρχισε η… μισοαπαξίωση, η χαμηλών τόνων απομάκρυνση, η απαξίωση κ.α. όσων δεν ήταν σύμφωνοι στην συνέχιση της συνεισφοράς στο καρατζαφερικο …ταμείο. Κατάφερε ο μπαγάσας (και μπράβο του)το πρωτοφανές παράδοξο στην πολιτική ιστορία. Σε επτά χρόνια να μην υπάρχει σχεδόν κανένας στα πράγματα από αυτούς που ξεκίνησαν αυτό το πολιτικό «εγχείρημα» έκτος των προαναφερομένων μεριδιούχων , μετακλητών ομήρων-υπαλλήλων, και ελπιζόντων συνεισφερόμενων στον κορβανά για μελλοντική πολιτική ανάδειξη τους στο μόρφωμα.

Ερχόμαστε τώρα στην περίπτωση του ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗ.

Έχει ξεκινήσει προ πολλού η σταδιακή απαξίωση-απομάκρυνση όλων των θεσσαλονικιών παλαιών στελεχών, Βλέπε Τσιπιδης, Αλεξιάδης, Σχοινας, και τόσοι άλλοι. Το νέο υποτακτικό φρούτο-μετακλητός-εκπαιδευτικός λέγεται Χαραλαμπίδης που κατά σατανική σύμπτωση αναβαθμίστηκε ,κατά σατανική σύμπτωση τον είχαν «μπερδέψει» με τον Χαραλαμπίδη του ΠΑΣΟΚ ? και κατά σατανική σύμπτωση ανεβαίνουν οι μετοχές του ραγδαία δυσανάλογα με το μορφωτικό του επίπεδο (διότι είναι ο αρεστός των ΑΘΗΝΑΙΩΝ μεριδιούχων), που κατά σατανική σύμπτωση τώρα που κάνει πολιτική σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ ο καρατζαφύρερ. Σας λένε τίποτα αυτά;

Μετά από αυτά το πολιτικό μέλλον του Κουριανίδη ήταν προδιαγραμμένο. Όλα τα άλλα μαζί με τις πολιτικο-μπούρδες του εντολοδόχου σκλάβου και σελέμπριτυ των μεσημεριανών βρακάδικων Μπουμπούκου είναι σενάρια αποπροσανατολισμού.

Και κάτι τελευταίο για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Το πατριωτιλικι είναι καλό, Άλλα το να σε φτύνει κάποιος (και ο χοντρός έχει φτύσει πάρα πολλούς) και εσύ να …απομακρύνεσαι απλώς, δεν λέει τίποτα. Για την όλη κατάσταση του ΛΑγΟΣ είναι όλοι συνυπεύθυνοι. Εμείς παρακολουθούμε από κοντά το θέμα . Δεν είδαμε καμία σοβαρή καταγγελία για όσα γνωρίζουν οι «απομακρυνθέντες»? Και γνωρίζουν πάρα πολλά και πολύ βρώμικα, για να μην πούμε όλα. Όταν γνωρίζεις και σιωπάς η δεν τα πολεμάς με οποιανδήποτε πρόσφορο τρόπο μπορείς αυτά που υποτίθεται ότι διαφωνείς, η σιχαίνεσαι, είσαι συνυπεύθυνος. Εκτός εάν ελπίζουν σε μελλοντική επανείσοδο στον..βόθρο. Το να παραπονιούνται πολλοί στα καφενεία, γραφεία, η στο σπίτι τους απομονωμένοι, Το.. «κακό» αυτό θέλει. Πίστωση χρόνου για να ανδρωθεί και να καθιερωθεί. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει ΑΡΙΣΤΑ.

Στην Φώτο ο .. αρχαιολάτρης πρόεδρος του καρατζαφερικού «ιδρύματος» προς άγραν κοινοτικών κονδυλίων, ο συνταξιούχος αποπεμφθείς μπάτσος του ..Γιαννόπουλου, ο λογιστής του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ο νέος «ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ» μακεδον-άρχης Χαραλαμπίδης ? και ο…μπουμπούκος? Ε ρε πατριωτιλίκια?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...