Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Όλο το ανφάν σκατέ …παρών.



Στην Ελλάδα και ο κώλος της κατσίκας είναι …Celebrity.. Για το λόγο αυτό η χώρα θα συνεχίσει να βουλιάζει.
Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ητο κι αυτό μια πρωτοτυπία των εν λόγω celebrities της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Όπως ήτο φυσικό στο γάμο χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος ξεκίνησε από την οικία του με την Μercedes της Αρχιεπισκοπής (ο Χριστός σπάνια κυκλοφορούσε με γαϊδουράκια) και έφτασε ως τα ορεινά της Εκάλης.
Το υποκριτικό ταλέντο του Αρχιεπισκόπου μας είναι θαυμαστό. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους πολιτικούς μας και τους λοιπούς εγχώριους μασκαράδες. Το πρωί συναγελάζεται εγκαρδίως με τον αριστερό Τσίπρα και το βράδι παντρεύει τον λαμπερό Σάκη ο οποίος με τις αρετές του πέρασε όλα τα test της άρχουσας τάξης και έγινε ομοτράπεζός της.
Από την τελετή ήτο αισθητή η απουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος δεν χάνει κάτι τέτοια. Όλοι ρωτούσαν που είναι ο Πάκης ρε παιδιά; Παντρεύεται ο Σάκης και λείπει ο Πάκης; Πως είναι δυνατόν; Παρ΄ολίγο να δημιουργηθεί κραχ στο γάμο.
Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων του πρώην μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου (θα έχανε την ευκαιρία ο Ιερώνυμος; Ποιους θα θέλατε να παντρέψει, τίποτε φτωχομπινέδες στη Δραπετσώνα;) τον οποίο το ζευγάρι είχε επισκεφθεί προ ημερών για να πάρει την ευλογία του.
kourdistoportocali

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ ΔΙΠΟΔΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΟΝ ...????

Ανώνυμος είπε...

Ο βαρδινογιάννης συνοφρυωμένος δίνει ενα πενηνταρικο, όχι εκατοστάρικο γιατί θα πέσει έξω η επιχειρηση του, στην άπορη ηλικιωμένη Ελληνίδα. Η κυρα-μαριάνα κοιτάζει επιτιμητικά μή εγκρίνοντας την ελεημοσύνη τών 50 ευρώ. Το πολύ να έδινε στην φτωχή 2 ευρώ.
Το κάθε φουστάνι της στοιχίζει μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά μισεί όσους δεν έχουν τον δικό της πλούτο. Κατά τα άλλα παριστάνει την φιλάνθρωπο κυρία. Μασώνα με περικεφαλαία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...